to chyba najbardziej wciskane mieszkania sprzedawane obecnie w krakowie, codziennie mailingi, co drugi dzien telefony z call center murapolu
nawet jak wejdziesz na ich strone, a zostawiles kiedys swoje dane to zaraz dzwonia bo cookies poinformowaly ze patrzyles jak marnie im sie te dziwolągi sprzedają
Mateczniq Kraków / deweloper Murapol - informacje i opinie na forum
Re: Mateczniq Kraków / deweloper Murapol - informacje i opinie na forum
realista pisze:to chyba najbardziej wciskane mieszkania sprzedawane obecnie w krakowie, codziennie mailingi, co drugi dzien telefony z call center murapolu
nawet jak wejdziesz na ich strone, a zostawiles kiedys swoje dane to zaraz dzwonia bo cookies poinformowaly ze patrzyles jak marnie im sie te dziwolągi sprzedają
to samo bylo mowione np o Vetulaniego, a jakos nie widze aby im cos zostalo.
Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
-
Kleks23 pisze:Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
Oficjalne ceny to 29k. Oficjalne promocje ktore sa dla wszystkich to -100k wiec ~3k taniej z metra. Wychodzi z 26k z metra.
Za takie pieniądze, to wydaje się, że można kupić sensowne mieszkanie dla rodziny w niezłej okolicy. Ale wiadomo, każdy robi ze swoją kasą co mu się podoba : )
AdamKownacik pisze:Kleks23 pisze:Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
Oficjalne ceny to 29k. Oficjalne promocje ktore sa dla wszystkich to -100k wiec ~3k taniej z metra. Wychodzi z 26k z metra.
Nie ma i nie było mieszkań w tej inwestycji w cenie 29.000 zł/mkw.
Właściciel agencji nieruchomości w Krakowie.
Koordynator wielu projektów deweloperskich na terenie Polski.
Koordynator wielu projektów deweloperskich na terenie Polski.
free66 pisze:Nie ma i nie było mieszkań w tej inwestycji w cenie 29.000 zł/mkw.
To w takim razie ile kosztowały najdroższe?
15 maja 2023:
free66 pisze:Od 17.400 zł/mkw do około 20.400 zł/mkw w zależności od metrażu.
To nie podrożały w ciągu ostatniego roku jakoś znacząco?
free66 pisze:AdamKownacik pisze:Kleks23 pisze:Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
Nie ma i nie było mieszkań w tej inwestycji w cenie 29.000 zł/mkw.
nie wiem jak u dewelopera bezposrednio, ale skoro sa szopki z wystawianiem mieszkania po 20k za m2, po czym okazuje sie, ze w zasadzie to mozna je kupic za okolice 16 to mnie juz nic nie zdziwi
a na rynku nie tyle byly co i dalej sa oferty po 29k

Mmorizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-krakow-podgorze-rydlowka-38m2-mzn2042833438
takze mam nadzieje, ze sprzedawcow i deweloperow rynek odpowiednio potraktuje bo doszlismy do granicy absurdow
AdamKownacik pisze:Kleks23 pisze:Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
29 ? zejść na ziemię czas. znów dzisiaj atakują mailami

Mar G pisze:AdamKownacik pisze:Kleks23 pisze:Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które zakupiły mieszkanie lub są na kupnie. Jak wygląda cena mieszkań 30/40m2 i czy istnieje możliwość negocjacji ceny?
29 ? zejść na ziemię czas. znów dzisiaj atakują mailami
To jest od 17k. A pytanie bylo ile kosztuja male mieszkania. A apartamenty przy parku nie sa w Krk tylko w Wieliczce jak juz chcesz trolowac

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”