Zakończenie prac budowlanych na osiedlu i odbiory PSP - Apartamenty Bajeczna
Zakończenie prac budowlanych na osiedlu i odbiory PSP - Apartamenty Bajeczna
Prace budowlane na osiedlu zostały zakończone - Budowa przeszła odbiór Państwowej Straży Pożarnej - Obecnie trwają drobne roboty wykończeniowe na częściach wspólnych oraz prace wykończeniowe nad mieszkaniami przekazywanymi w programie " ATAL DESIGN"

Re: Zakończenie prac budowlanych na osiedlu i odbiory PSP - Apartamenty Bajeczna
onaja pisze:Prace budowlane na osiedlu zostały zakończone - Budowa przeszła odbiór Państwowej Straży Pożarnej - Obecnie trwają drobne roboty wykończeniowe na częściach wspólnych oraz prace wykończeniowe nad mieszkaniami przekazywanymi w programie " ATAL DESIGN"
I co dalej?
Re: Zakończenie prac budowlanych na osiedlu i odbiory PSP - Apartamenty Bajeczna
Na razie cisza. Pewnie teraz Nadzór Budowlany przejmie.
Czy ktoś się orientuje czy odbiory mogą być trochę wcześniej (np. miesiąc) niż planowana data na koniec marca?
-
maciekb92 pisze:Czy ktoś się orientuje czy odbiory mogą być trochę wcześniej (np. miesiąc) niż planowana data na koniec marca?
a skad ten termin - marzec?
Pewnie z umowy deweloperskiej. Ja mam datę 28.02.2018.
Mieszkaniec76 pisze:maciekb92 pisze:Czy ktoś się orientuje czy odbiory mogą być trochę wcześniej (np. miesiąc) niż planowana data na koniec marca?
Najwcześniej na umowie jest 31 grudnia.
-
prawego pisze:Mieszkaniec76 pisze:maciekb92 pisze:Czy ktoś się orientuje czy odbiory mogą być trochę wcześniej (np. miesiąc) niż planowana data na koniec marca?
Najwcześniej na umowie jest 31 grudnia.
ciekawe czy dotrzymaja terminów - ja mam koniec stycznia
A czemu mają się nie wyrobić?
Obowiązują ich umowy, to są bezpieczne terminy. Nie widzę, żeby był powód opóźnienia.
Dzisiaj byłam obok inwestycji, widać,że wszystko zmierza już do końca.

-
onaja pisze:A czemu mają się nie wyrobić?Obowiązują ich umowy, to są bezpieczne terminy. Nie widzę, żeby był powód opóźnienia.
a ile moze trwac odbior budowlany?
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”