Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Szumik

Re: Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji

Postautor: Szumik » 28 mar 2019, 13:13

Platformy do parkowania są chyba w inwestycji na Przybyszewskiego od Atala, więc można tam spróbować zasięgnąć opinii. Takie samo rozwiązanie Atal oferuje też teraz w części budynków przy Alei Pokoju. Trzeba zwrócić uwagę, że miejsce na dolnej platformie może być dość niskie- tutaj warto dopytać się dokładnie dewelopera. Ogólnie zasada użytkowania wygląda chyba tak, że się podjeżdża i jeżeli twoje miejsce nie jest na poziomie wjazdu to wysiadasz, wkładasz kluczyk w ścianę, nasiskasz przycisk zjazdu/wjazdu platformy, wsiadasz do samochodu i wjezdzasz. Tak przynajmniej miałam tłumaczone działanie platformy w Atalu ;)

msd94

Postautor: msd94 » 19 kwie 2019, 16:03

Sebastian1312 pisze:
msd94 pisze:Witam :)

Kupilem mieszkanie w budynku B w tej inwestycji (oddanie 4 kwartal 2019). Przy wspolpracy z deweloperem nie bylo problemow.

W razie pytan prosze pisac

Gratuluję zakupu :)

Jeśli mogę zapytać, zakup na inwestycję czy dla siebie? Czy są dostępne miejsca garażowe / postojowe oraz komórki i w jakiej cenie? Deweloper jest otwarty a jakimkolwiek stopniu na negocjacje?

Pozdrawiam!

Dziękuję :)
Zakup dla siebie. Miejsce parkingowe wychodziło 30tys a na platformie/windzie 25tys. W sprawach negocjacji przy zakupie mieszkania z platforma/windą udało mi się wynegocjować dużo większą zniżkę, jednak trzeba się dopytać odnośnie ograniczeń jakie gabaryty auta może pomieścić platforma bo takie są (nie pamiętam dokładnie ale chyba wysokość jest ograniczona). Komórek było mało ale nie dowiadywałem się o cenę.

Pozdrawiam!

mgst

Postautor: mgst » 24 kwie 2019, 11:19

Kupiłam mieszkanie w budynku A.
Jak kupowalam mieszkanie Pani z biura zachęcała, że wyprzedzają harmonogram budowy, później przestali go wyprzedzać, a teraz kończy sie pierwszy kwartał, ulica Piltza rozkopana, a o odbiorach technicznych nie ma żadnej konkretnej informacji.

kkk7

Postautor: kkk7 » 03 maja 2019, 15:34

Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku B. Można się z PAnem w jakiś sposob skontakltowac? Mam kilka pytań

Kupilem mieszkanie w budynku B w tej inwestycji (oddanie 4 kwartal 2019). Przy wspolpracy z deweloperem nie bylo problemow.

msd94

Postautor: msd94 » 14 maja 2019, 10:05

kkk7 pisze:Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku B. Można się z PAnem w jakiś sposob skontakltowac? Mam kilka pytań

Witam, jasne nie ma problemu. Prosze o kontakt na maila msd@interia.pl

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 lip 2019, 17:33 przez msd94, łącznie zmieniany 2 razy.

glasd

Postautor: glasd » 15 maja 2019, 13:59

Czy jest tu może ktos kto odebrał/kupił mieszkanie na parterze budynku A i ma różnicę w metrażu ogródka (tj mniej o 8-10m2 niż według planów)? Spotkala mnie taka sytuacja i podejrzewam że sąsiednie mieszkania mają ten sam problem.

annna

Postautor: annna » 14 cze 2019, 11:00

Witam,

Jestem zainteresowana mieszkaniem w budynku B.
Miałabym kilka pytań- czy zmieniał ktoś z Państwa (budynek A) bądź zamierza ktoś zmieniać coś w instalacji elektrycznej ? Od dewelopera uzyskaliśmy informację że każda ingerencja w instalacje powoduje utratę gwarancji.

Czy są Państwo w posiadaniu prospektu informacyjnego ? Czy za budynkami jest w planach budowa jakiś budynków?

ella777

Postautor: ella777 » 17 cze 2019, 23:21

Hej,

Za budynkami A i B planowane są kolejne bloki.

Sama mocno rozważałam zakup mieszkania w budynku B. Oferta jest atrakcyjna cenowo, widziałam również mieszkania w budynku A - wszystko wygląda w porządku. Jednak niekompetencja kobiety z biura sprzedaży skutecznie odstraszyła mnie od tej inwestycji.

annna

Postautor: annna » 19 lip 2019, 8:56

Witam, Czy jest tutaj ktoś kto zakupił mieszkanie w budynku A 3 pokojowe? Miałabym kilka pytań

p-m-a

Postautor: p-m-a » 06 lis 2019, 17:23

Witam,
Czy ktos w ostatnim czasie ( ostatni miesiac, dwa) kupil mieszkanie w tej inwestycji? Czy na tym etapie dalo sie negocjowac cene?
Powiedziano mi w biurze sprzedazy ze nie ma opcji zeby cos wynegocjowac....

Pozdrawiam

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”