Jabłonna 1 Kraków / deweloper TD Projekt - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
bono19

Re: Jabłonna 1 Kraków / deweloper TD Projekt - opinie na forum

Postautor: bono19 » 08 sty 2020, 13:01

Odwiedziłem ostatnio inwestycję Żmujdzka, dlatego z zaciekawieniem wszedłem poczytać tutejsze opinie.

O ile ACATOM sprytnie zaplanował wyżej wspomniane osiedle - zrezygnował z jakiejkolwiek zachodniej ekspozycji (od strony torów) - co jest zdecydowanie słusznym rozwiązaniem, uzyskał jednocześnie korytarz, który jest dodatkowym izolatorem dźwięku, o tyle TD Projekt..

Obrazek

Skierował główną ekspozycję z ogródkami właśnie w tamtym kierunku :shock:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie byłem na Jabłonnej, ale zdecydowanie warto przejść się sprawdzić jak tam to wygląda.
Około godz. 20 przez linię w ciągu 15 minut przejechało około 6 pociągów w tym jeden TLK którego hałas zdecydowanie może wyrwać ze snu.

Mick

Postautor: Mick » 21 kwie 2020, 13:21

Słyszałem, że deweloper organizował kiedyś dzień otwarty - ktoś z was był w budynku? Może to by wyjaśniło kwestię "torów"... Przechodzę tam każdego dnia i zaczyna to jakoś wyglądać :)

Obrazek

Xmart12

Postautor: Xmart12 » 29 kwie 2020, 11:28

zastanwiałem się trochę nad tą inwestycją
w negocjacjach trochę ciężko- stąd poczekam jeszcze chwile- moze będzie można kupić jak będzie wszystko gotowe.
ktoś dostął duży upust?

bono19

Postautor: bono19 » 04 mar 2021, 14:14

Jaki jest status tej inwestycji? Z tego co kojarzę powinna być oddana w grudniu, a do dziś wciąż świeci pustkami, pozostałych kilka mieszkań wisi dostępnych - po ile tam w ogóle sprzedawali?

Sellie

Postautor: Sellie » 04 mar 2021, 19:55

mateuszf pisze:Inwestycja Jabłonna 1 - jablonna1.pl . Nie znalazłem nic na forum na jej temat.
Deweloper TD Projekt - wygląda na spółkę celową - nie bardzo wiem jak sprawdzić pod jaką firmę "matkę" jest podpięta.

Lokalizacja niezła bo przy Alei 29 Listopada niedaleko Opolskiej - czyli nie trzeba będzie się przebijać bardziej na północ przez wiecznie zakorkowaną ulicę. Przynajmniej z perspektywy osoby bez samochodu a poruszającej się rowerem i komunikacją miejską.

Ktoś tutaj może przyglądał się tej inwestycji? Albo ma jakieś opinie na ten temat? Ewentualnie wie jak dowiedzieć się więcej o deweloperze.

O, właśnie wspomniałam tę inwestycję w innym wątku. Też mnie zastanawiała bo jest zakończona, a lokatorów zero. Miejsce średnie - blok tuż przy dosyć ruchliwej uliczce, myślę, że z parkowaniem będzie mega problem. Plus no dziwnie tak od razu przy ulicy i tak wąskim chodniku - z zewnątrz wszystko widać co w tych mieszkaniach jest (w tej chwili nic). Z plusów to niedaleko jest Lidl i troszkę dalej inne markety. Plus całodobowy sklep z alko zaraz obok xD ale nie wiem czy to nie minus.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”