Nowy Hotel przy ul. 3 Maja w Krakowie x3 / zabudowa terenu pomiędzy Cichym Kącikiem i stadionem miejskim -opinie i forum

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
Nowy

Re: Nowy Hotel przy ul. 3 Maja w Krakowie x3 / zabudowa terenu pomiędzy Cichym Kącikiem i stadionem miejskim - opinie

Postautor: Nowy » 10 maja 2023, 21:55

To ja jeszcze dorzucam jedno zdjęcie tego bajzlu, który tam zrobiono.

Obrazek

I tu widać 3 hotele, a jest jeszcze ten budynek z mieszkaniami na wynajem i kolejny hotel w budowie, a jest tu jeszcze spora działka.

Wrzuciłem też do osobnego wiątku więcej zdjęć kolejnego hotelu przy 3 Maja.

Zresztą ktoś chyba czyta to forum też w mediach, bo dzisiaj widziałem, że temat pojawił się w krakowskich serwisach informacyjnych.

luc

Re: Nowy Hotel przy ul. 3 Maja w Krakowie x3 / zabudowa terenu pomiędzy Cichym Kącikiem i stadionem miejskim -opinie i f

Postautor: luc » 17 maja 2023, 11:40

Eeee, nie jest tak źle, w okolicy pojawiły się już pierwsze usługi z których mogą skorzystać też mieszkańcy tych wszystkich zabudowań:

Obrazek

Sklep i kawiarnia, to coś, co warto mieć pod ręką ; )

A tak poważniej, to wielka szkoda tej okolicy, dobry teren, w dobrym miejscu i tak straszliwie zmarnowany. Zastanawiam się tylko, gdzie byli ci wszyscy aktywiści, co to bronią już Krakowa przed elektrownią atomową, ale ta zabudowa wyrosła tu tak bez żadnego echa w mieście. Tzn. jedno echo tam chyba było... Echo Investment...

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”