Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
WiktorR

Re: Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami

Postautor: WiktorR » 22 sty 2021, 15:45

Kabaret otodom.pl/pl/oferta/nowoczesne-2-pok-przy-parku-lotnikow-ID49H42.html

Krakus44

Re: Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami

Postautor: Krakus44 » 22 sty 2021, 18:13

buda pisze:Jak się wystawi 10 mieszkań w cenach 20 000 m, to rośnie srednia ofertowa, rośnie wykres i potem można się powoływac, ze ceny mieszkan w Krakowie rosną.

No bo rosna w Krakowie...podobnie jak transakcyjne. To juz nie prognozy...to fakty.

Sellie

Postautor: Sellie » 07 lut 2021, 12:52

Krakus44 pisze:
buda pisze:Jak się wystawi 10 mieszkań w cenach 20 000 m, to rośnie srednia ofertowa, rośnie wykres i potem można się powoływac, ze ceny mieszkan w Krakowie rosną.

No bo rosna w Krakowie...podobnie jak transakcyjne. To juz nie prognozy...to fakty.

Mogą dać i 50k za metr. Co z tego jak im nikt tego nie kupi?

Oleg_

Postautor: Oleg_ » 07 lut 2021, 13:14

tak, to właśnie się teraz dzieje.
od 1 roku wyszukiwania. Nadal pobierają opłatę za 11+ i nie sprzedają.
Ze wszystkich ofert, które widziałem, jedyne, które się sprzedały, to 8-9.
10 tys. Tylko wtedy, gdy było świetnie z dodatkowymi rzeczami, takimi jak ogród / taras.
Reszta się nie sprzedaje, nawet w centrum, jak wszyscy tutaj pokazaliśmy.
Oczywiście mówię o rynku wtórnym 50 + m2.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”