Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Master

Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum

Postautor: Master » 11 maja 2020, 13:56

Ostatnio mignęło mi coś takiego - Brzozowa Residence w Krakowie, choć nazwa chyba nie ma związku z ulicą, ponieważ projekt stawiany przez dewelopera Fox Development stanie przy ul. Potrzask 20 (swoją drogą niezła nazwa ulicy). W ramach projektu ma powstać niewielki blok, ma w nim się docelowo znaleźć 14 mieszkań, więc nie tak dużo, choć sam budynek też stawiają dosyć niski. Jak myślicie, dobra lokalizacja na zakup mieszkania, jakie macie opinie o tej okolicy? To już całkiem blisko autostrady, no ale w sumie można na nią pewnie relatywnie szybko / łatwo się dostać.

asek

Re: Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum

Postautor: asek » 17 cze 2020, 15:09

Sam szukam mieszkania w tej okolicy i ten blok wydaje się dość fajny, bo wokół już nic nie zbudują i jest dość cicho. Jestem ciekaw czy uda mi się urwać coś z ceny mieszkania - sprzedający powiedział, że możemy rozmawiać.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”