Jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa, która chyba niedługo pojawi się w sprzedaży, choć jeszcze niewiele o niej wiadomo. Jeśli ktoś poluje na mieszkanie i dla niego ulica Kobierzyńska jest dobrym wyborem, to pojawia się tam jeszcze jedna opcja -
inwestycja Bella Casa Kraków, której wizualizację już poznaliśmy, ale jeszcze bardzo niewiele o niej wiadomo, bowiem, może jeszcze poza tym, że będzie miała numer 104

Wie ktoś może, jakie będą tam mieszkania, ich rozkłady i najważniejsze, ceny metra kwadratowego na Ruczaju w tym budynku

A jakie macie opinie o budynku w takiej formie, podoba się Wam

Jeszcze jedno, wie może ktoś, jaki deweloper odpowiada za tą budowę i jaki będzie system płatności za mieszkania

Bo jak na razie, to nie udało mi się znaleźć na ten temat żadnych informacji, a to w końcu też ważne. Dajcie znać, jeśli ktoś się o czym dowie!

Na wizualizacji widać, że chyba na parterze budynku Bella Casa w Krakowie, znajda się lokale usługowe, co wydaje się plusem, gdyby na miejscu był na przykład jakiś mały sklep

Budynek będzie miał 5 pięter, przy czym ostatnie, wydaje się być nieco schowane, pewnie przynależą do niego niezłe tarasy. Ale podobają mi się tu obszerne balkony, sporo jest przeszkleń. Niedaleko nowego budynku znajduje się sklep Lidl, gdyby ktoś nie wiedział, gdzie to jest dokładniej. Trzeba przyznać, że sporo buduje się nadal w tych okolicach, niedawno na forum pojawiała się
inwestycja Apartamenty Lubostroń 22, ciągle powstają budynki w ramach dużych osiedli, jak Europejskie czy Piltza. Jakie widzicie plusy i minusy Bella Casa

Jak dla mnie, to na pewno niezłe jest to, że dopiero wejdzie do sprzedaży, więc wybór będzie spory, przynajmniej na samym początku