Bella Casa Kraków - ul. Kobierzyńska 104 - opinie i forum inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
ragar

Bella Casa Kraków - ul. Kobierzyńska 104 - opinie i forum inwestycji

Postautor: ragar » 16 maja 2017, 22:14

Jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa, która chyba niedługo pojawi się w sprzedaży, choć jeszcze niewiele o niej wiadomo. Jeśli ktoś poluje na mieszkanie i dla niego ulica Kobierzyńska jest dobrym wyborem, to pojawia się tam jeszcze jedna opcja - inwestycja Bella Casa Kraków, której wizualizację już poznaliśmy, ale jeszcze bardzo niewiele o niej wiadomo, bowiem, może jeszcze poza tym, że będzie miała numer 104 :) Wie ktoś może, jakie będą tam mieszkania, ich rozkłady i najważniejsze, ceny metra kwadratowego na Ruczaju w tym budynku :?: A jakie macie opinie o budynku w takiej formie, podoba się Wam :?: Jeszcze jedno, wie może ktoś, jaki deweloper odpowiada za tą budowę i jaki będzie system płatności za mieszkania :?: Bo jak na razie, to nie udało mi się znaleźć na ten temat żadnych informacji, a to w końcu też ważne. Dajcie znać, jeśli ktoś się o czym dowie!

Obrazek

Na wizualizacji widać, że chyba na parterze budynku Bella Casa w Krakowie, znajda się lokale usługowe, co wydaje się plusem, gdyby na miejscu był na przykład jakiś mały sklep :) Budynek będzie miał 5 pięter, przy czym ostatnie, wydaje się być nieco schowane, pewnie przynależą do niego niezłe tarasy. Ale podobają mi się tu obszerne balkony, sporo jest przeszkleń. Niedaleko nowego budynku znajduje się sklep Lidl, gdyby ktoś nie wiedział, gdzie to jest dokładniej. Trzeba przyznać, że sporo buduje się nadal w tych okolicach, niedawno na forum pojawiała się inwestycja Apartamenty Lubostroń 22, ciągle powstają budynki w ramach dużych osiedli, jak Europejskie czy Piltza. Jakie widzicie plusy i minusy Bella Casa :?: Jak dla mnie, to na pewno niezłe jest to, że dopiero wejdzie do sprzedaży, więc wybór będzie spory, przynajmniej na samym początku :)

nalamaybe

Re: Bella Casa Kraków - ul. Kobierzyńska 104 - opinie i forum inwestycji

Postautor: nalamaybe » 13 lis 2017, 13:16

Podbijam temat, czy wie ktoś coś więcej na temat tej inwestycji? Z tego co widzę budowa już prawie ukończona, a nie ma żadnych informacji... Napisałam maila do developera (Architecture Vento) kiedy rozpocznie się sprzedaż i dostałam odpowiedź, że "Prawdopodobnie nie będzie to termin wcześniejszy niż koniec listopada."
Ktoś wie jakich cen za m2 można się spodziewać? Jakieś układy mieszkań? Termin oddania? Cokolwiek :)

pozdro

Postautor: pozdro » 16 lis 2017, 20:00

W ktorym to dokladnie miejscu bedzie gdzies kolo lidla na kobierzynskiej? W sumie moze bylbym zainteresowany, zalezy czy znowu z cenami odleca bo sorry za wiecej niz 6000zl/m2 to ja dziekuje za mieszkanie w Krakowie. Po 6000zl/m2 to wole Ursus w polowie drogi miedzy CPK a rondo daszynskiego (Warsaw Spire)

lesnydzbanek

Postautor: lesnydzbanek » 27 wrz 2018, 18:23

Kupił ktoś może mieszkanie w tej inwestycji ? Może się podzielić pierwszymi uwagami ? ;)

Finał z tego co widzę miał być 31.07.2018 lipca, a w dalszym ciągu nie skończyli.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”