Projekt został ostatnio wprowadzony do sprzedaży, więc jeśli chodzi o nowe mieszkania na Grzegórzkach w Krakowie sprzedawane w nim, wybór jest jeszcze bardzo duży. Więc jeśli ktoś ma ochotę, to warto spieszyć się z zajęciem czegoś odpowiedniego dla siebie, sam chyba przejdę się do biura w najbliższym czasie i zarezerwuję dla siebie jakieś niewielkie mieszkanie dwupokojowe, bo właśnie takie mnie interesuje. A jak już będę miał wstępnie zarezerwowane, to wtedy się zastanowię czy jestem w stanie je kupić i czy na pewno takie chcę

- Małe kawalerki blisko centrum Krakowa w tej inwestycji można mieć już na 29-30 metrach kwadratowych. Tu zdarzają się takie, które niestety nie mają kąta prostego pomiędzy wszystkimi ścianami, ale też na pewno da się je dobrze zaaranżować. Oczywiście są w nich aneksy kuchenne, choć szkoda, że przedpokoje w nich są dosyć spore. Większe mieszkania 1-pokojowe do 33 m2, więc wielkiej różnicy nie ma, także w rozkładach.
- Najmniejsze mieszkania 2-pokojowe na Grzegórzkach w tej inwestycji Atalu zaczynają się od 38 m2, choć takich jest niewiele, na plus trzeba im zaliczyć to, że zarówno salon jak i sypialnia mają swoja loggię lub balkon - to na pewno bardzo dobre rozwiązanie.
- Niewielkie mieszkania 3-pokojowe w projekcie Bajeczna Apartamenty zaczynają się od 53 metrów kwadratowych. Nieźle przemyślano tam aneks kuchenny, który jest we wnęce salonu, choć bywa tak, że niektóre pokoje wydają się być nieco zbyt wąskie, ale pewnie da się je dobrze zagospodarować. Także tu plusem jest to, że są dwie osobne loggie, a dostęp do nich jest zarówno z salonu, jak i z obydwu sypialni.
- Jeśli ktoś potrzebowałby czegoś jeszcze większego, to są tam także mieszkania 4-pokojowe z dobrym rozkładem, a ich wielkość zaczyna się już od 76 metrów kwadratowych. Plusem jest to, że są to mieszkania dwustronne, każda z sypialni ma powyżej 10 m2, znalazło się też miejsce na dodatkową łazienkę (jest w niej też prysznic, a nie tylko toaleta). Szkoda, ze nie ma osobnej, jasnej kuchni, ale pewnie nie można mieć wszystkiego, za to także i tutaj balkon i loggia robią za spory plus

Wygląda na to, że Apartamenty Bajeczna w Krakowie, to będzie nowa, całkiem ciekawa inwestycja mieszkaniowa, którą funduje nam ta firma w Krakowie. Warto też zapoznać się z tematem dotyczącym tego, jakie ma deweloper Atal opinie, a tu chyba jest całkiem nieźle