Dzień dobry,
W piątek otrzymałem maila od dewelopera z informacją o planowanym na końcu sierpnia przekazaniu kluczy, oraz uzyskaniu pozwolenia na użytkowanie na koniec września. Ktoś jeszcze otrzymał taką wiadomość?
Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Re: Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Juz październik i nadal nie ma zgody na uzytkowanie
Aroma pisze:victor pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam. Jak z pania mozna sie skontaktowac?Alinaaa pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam, chętnie dołączę do Pani. Jak możemy się skontaktować?
Dzień dobry,
Proszę o kontakt na martasia9392@gmail.com
Dzień dobry,
Jeśli nadal działają Państwo w tej kwestii - chętnie dołączę

Odkopię temat, czy ktoś kto kupił mieszkanie w tym bloku może potwierdzić, że zostały oddane one do użytku i może potwierdzić adres problematycznego/ych bloku/ów? Widziałem ofertę sprzedaży cesji w jednym z nowych budynków Korso i nie chciałbym władować się na minę.
Mam pytanie czy w tej inwestycji jest już wszystko wyjaśnione bo zastanawiam się nad kupnem mieszkania ale historia tu jest nie zaciekawa, problemy jakieś przy oddawaniu do użytku i przy umowach z deweloperem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”