Dzień dobry,
W piątek otrzymałem maila od dewelopera z informacją o planowanym na końcu sierpnia przekazaniu kluczy, oraz uzyskaniu pozwolenia na użytkowanie na koniec września. Ktoś jeszcze otrzymał taką wiadomość?
Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Re: Ruczaj Korso Kraków - Wojt-Bud deweloper - forum i opinie o inwestycji
Juz październik i nadal nie ma zgody na uzytkowanie
Aroma pisze:victor pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam. Jak z pania mozna sie skontaktowac?Alinaaa pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam, chętnie dołączę do Pani. Jak możemy się skontaktować?
Dzień dobry,
Proszę o kontakt na martasia9392@gmail.com
Dzień dobry,
Jeśli nadal działają Państwo w tej kwestii - chętnie dołączę
Odkopię temat, czy ktoś kto kupił mieszkanie w tym bloku może potwierdzić, że zostały oddane one do użytku i może potwierdzić adres problematycznego/ych bloku/ów? Widziałem ofertę sprzedaży cesji w jednym z nowych budynków Korso i nie chciałbym władować się na minę.
Mam pytanie czy w tej inwestycji jest już wszystko wyjaśnione bo zastanawiam się nad kupnem mieszkania ale historia tu jest nie zaciekawa, problemy jakieś przy oddawaniu do użytku i przy umowach z deweloperem.
Dzień dobry,
pozwolę sobie również odkopać wątek
Mocno zastanawiam się nad zakupem mieszkania w Korso III które ma być oddane (niby) do czerwca 2026. Czy ktoś może wie jak obecnie wygląd sprawa z deweloperem lub może zakupił mieszkanie w budynku D lub E i podzieliłby się swoją opinią 
pozwolę sobie również odkopać wątek
sepullka pisze:Mocno zastanawiam się nad zakupem mieszkania w Korso III które ma być oddane (niby) do czerwca 2026.
Czyli wychodzi na to, że budynek powinien już być skończony. Wrzucisz jakieś zdjęcie, jak to wygląda, jeśli skończyli?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”