Dużo jak na razie nie ma o tym w sieci, ale są jakieś pierwsze wizualizacje

Ale skoro jeszcze tyle trzeba czekać na rozpoczęcie budowy, to na nowe mieszkania w Krakowie w inwestycji Osiedle Mate3ny, trzeba będzie jeszcze zaczekać. Jeżeli chodzi o ceny, to mam mieszane uczucia, niby nie jest tanio, ale chyba ostatnio ceny poszły w górę w Krakowie, mam takie wrażenie, np. Activ przy Konopnickiej sprzedawał znacznie taniej. A lokalizacja, chyba gdzieś mniej więcej w połowie pomiędzy ul. Wadowicką i rzeką Wilga, czyli raczej okolica spokojna, do centrum faktycznie niezbyt daleko, do komunikacji kawałek, ale pewnie da się przeżyć.
Wizualizacje dewelopera BumaCiekawe jakie będą rozkłady mieszkań, ale deweloper Buma chyba radzi sobie z tym nieźle, a trochę już osiedli zbudowali w Krakowie i ciągle ruszają z kolejnymi, bo przecież rozpoczęli też chyba przedsprzedaż w inwestycji
29. Aleja Buma - Kraków przy Prandoty / Rakowickiej. Tu te bloczki raczej niskie, stonowane kolory, przypomina mi to trochę pobliskie
Osiedle Fi. Jest ktoś, kto ma zamiar kupić tam mieszkanie i podzieli się tym, jakie ma opinie i dlaczego taki wybór