Villa Botanica Kraków / Grzegórzki od Grupa Landeskrone - opinie na forum
Re: Villa Botanica Kraków / Grzegórzki od Grupa Landeskrone - opinie na forum
Nie widzę tu wiele możliwości jeśli chodzi o "lepszą" okolicę i zmiany. Ogrodu botanicznego nie przeniosą, a boiska będą lub nie.... Może wyrosnąć kilka bloków co najwyżej
Wychodzi, że 850tys trzeba zapłacić za 38 metrów...szału zakupowego za bardzo nie widać, bo 12 mieszkań z 18 dostępne w całym budynku wciąż dostępne. W sumie to pocieszające, daje nadzieję, że może jednak jest granica rozsądku, nawet wśród kupujących?
Byłem na miejscu jak wszystkie osoby zainteresowane mieszkaniami, po przyjeździe szok jak tam brzydko (sąsiedztwo z każdej strony nieciekawe), ciasno i za tą cenę nie warto ani za -5k mniej z metra.
Ja widzę na stronie 5 dostępnych...
NeVeS pisze:Ja widzę na stronie 5 dostępnych...
ja znalazłem ich ofertę na rynekpierwotny.pl/oferty/grupa-landeskrone/villa-botanica-krakow-grzegorzki-16078
NeVeS pisze:Ja widzę na stronie 5 dostępnych...
po prostu gość jak przystało na totalnego amatora sprawdza dostępność mieszkań deweloperów na... multiportalach ogłoszeniowych
na stronie jest 5 dostępnych tak jak napisałeś, a w rzeczywiści znacznie więcej (księga wieczysta)
realista pisze:NeVeS pisze:Ja widzę na stronie 5 dostępnych...
po prostu gość jak przystało na totalnego amatora sprawdza dostępność mieszkań deweloperów na... multiportalach ogłoszeniowych
na stronie jest 5 dostępnych tak jak napisałeś, a w rzeczywiści znacznie więcej (księga wieczysta)
no tak, bo powinienem poświęcić 2 dni na zrobienie dochodzenia i dogłębną analizę inwestycji która nawet mnie nie bardzo interesuje

A muliportal współpracuje z deweloperem i vice-versa. Dobre biuro sprzedaży dewelopera powinno aktualizować takie dane albo je wycofać na innych kanałach sprzedaży.
To ile tych mieszkań jest dostępnych panie totalny profesjonalisto? (Nie dla mnie, dla potencjalnych chętnych to info)
tonyxxl pisze:realista pisze:NeVeS pisze:Ja widzę na stronie 5 dostępnych...
no tak, bo powinienem poświęcić 2 dni na zrobienie dochodzenia i dogłębną analizę inwestycji która nawet mnie nie bardzo interesuje![]()
A muliportal współpracuje z deweloperem i vice-versa. Dobre biuro sprzedaży dewelopera powinno aktualizować takie dane albo je wycofać na innych kanałach sprzedaży.
To ile tych mieszkań jest dostępnych panie totalny profesjonalisto? (Nie dla mnie, dla potencjalnych chętnych to info)
każdy średnio rozgarnięty potencjalny klient (jak widać przedsiębiorca z 30 letnim stażem płacący 5-cyfrowe podatki do nich nie należy) sprawdzi numer księgi wieczystej i sprawdzi sobie ile umów zostało faktycznie zawartych jeżeli będzie go to interesowało
każdemu średnio rozgarniętemu klientowi zajmie to także nie więcej niż 15 minut, ale rozumiem, że dla ciebie to całe dwa dni "dochodzenia", starość nie radość...
realista pisze:tonyxxl pisze:realista pisze:po prostu gość jak przystało na totalnego amatora sprawdza dostępność mieszkań deweloperów na... multiportalach ogłoszeniowych
no tak, bo powinienem poświęcić 2 dni na zrobienie dochodzenia i dogłębną analizę inwestycji która nawet mnie nie bardzo interesuje![]()
każdy średnio rozgarnięty potencjalny klient (jak widać przedsiębiorca z 30 letnim stażem płacący 5-cyfrowe podatki do nich nie należy) sprawdzi numer księgi wieczystej i sprawdzi sobie ile umów zostało faktycznie zawartych jeżeli będzie go to interesowało
każdemu średnio rozgarniętemu klientowi zajmie to także nie więcej niż 15 minut, ale rozumiem, że dla ciebie to całe dwa dni "dochodzenia", starość nie radość...
Ty sprawdziłesw księgi wieczyste profesjonalnie i w 15 minut, to prosiłem żebyś napisał co tam wyczytałeś i ile jest sprzedanych a ile wolnych lokali tam. A zamiast napisac konkret to dalej spamujesz. A to może być jedyna informacja której amin zaraz nie usunie.
przepraszam.
niesprzedanych jest jeszcze 9 mieszkań.
niesprzedanych jest jeszcze 9 mieszkań.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”