W ośmiokondygracyjnym budynku THE VIEW zaplanowano 184 apartamenty o układach od 2- do 5-pokojowych.
Zakończenie budowy planowane jest na 2026 r. Start sprzedaży apartamentów już niebawem.
Obok placu budowy odnowiony mały kościółek, który będzie kontrastował z wielkim apartamentowcem.
gazetakrakowska.pl/budowa-poteznego-apartamentowca-w-centrum-krakowa-inwestor-zdradza-szczegoly-i-pokazuje-wizualizacje/gh/c1p2-27846207
The View Kraków (ul. Marii Konopnickiej) / deweloper Ekopark - opinie na forum
Re: The View Kraków (ul. Marii Konopnickiej) / deweloper Ekopark - opinie na forum
ciekawe, że na tym etapie budowy, nie ma tego jeszcze w sprzedaży : ?
Re: The View Kraków (ul. Marii Konopnickiej) / deweloper Ekopark - opinie na forum
muszą ten hotel pomalować na budynek wielorodzinny i zatwierdzić przed urzędami, dopiero wtedy będą sprzedawali
Ruszyła strona przed sprzedaży i obdzwaniają chętnych. Cenowo ciekawie: 25–40 tysi za metr. Więcej nie wiem, bo po informacji o cenach straciłem zainteresowanie : roll:
Poza tym, wydawało mi się, że to będzie całkiem spoko zagospodarowane, ale ostatnie wizualizacje z giga parkingiem i nieciekawym wykończeniem zdają się nie pozostawiać złudzeń.
Poza tym, wydawało mi się, że to będzie całkiem spoko zagospodarowane, ale ostatnie wizualizacje z giga parkingiem i nieciekawym wykończeniem zdają się nie pozostawiać złudzeń.
MarcinG pisze:Ruszyła strona przed sprzedaży i obdzwaniają chętnych. Cenowo ciekawie: 25–40 tysi za metr. Więcej nie wiem, bo po informacji o cenach straciłem zainteresowanie : roll:
Możesz proszę podać adres stronki z przedsprzedażą i tymi wizualizacjami?
propertynews.pl/mieszkania/the-view-w-sercu-krakowa-mieszkania-z-widokiem-na-wawel-to-juz-rzadkosc,191458.html
To jest chyba inwestycja do sprzedaży wyłącznie on line, dla kogoś kto tam nigdy w życiu nie był i nawet nie wie, że istnieje coś takiego jak google maps : -) Przed są wysokościowce, dalej w osi Wawelu jest Hilton, z prawej strony forum, a jakby i to nie pomogło to dalej jest słynna Barska 69 też podobno z widokiem na Wawel : -) Jedyne co tam jest pewne i jest prawdą to Konopnickiej - klimat wielkiego miasta w wymiarze akustycznym z górnej półki gwarantowany : -)
To jest chyba inwestycja do sprzedaży wyłącznie on line, dla kogoś kto tam nigdy w życiu nie był i nawet nie wie, że istnieje coś takiego jak google maps : -) Przed są wysokościowce, dalej w osi Wawelu jest Hilton, z prawej strony forum, a jakby i to nie pomogło to dalej jest słynna Barska 69 też podobno z widokiem na Wawel : -) Jedyne co tam jest pewne i jest prawdą to Konopnickiej - klimat wielkiego miasta w wymiarze akustycznym z górnej półki gwarantowany : -)
Dobrze że kupuje mieszkani w północnych Włoszech już mnie te krakowskie ceny nie grzeją ani nie ziębią ahaha
Jak ten hotel mają przemalować na budynek mieszkalny, to już chyba wiadomo. W praktyce będzie wyglądał tak jak poniżej na wizualizacji.

wizualizacje: deweloper Ekopark
A jeśli chodzi o sprawy prawne i przekwalifikowanie go z hotelu na mieszkania, to chyba deweloper Ekopark ogarnął już sprawę z urzędnikami i dostał na to jakieś pozwolenia, przynajmniej coś takiego czytałem jakiś czas temu.

wizualizacje: deweloper Ekopark
A jeśli chodzi o sprawy prawne i przekwalifikowanie go z hotelu na mieszkania, to chyba deweloper Ekopark ogarnął już sprawę z urzędnikami i dostał na to jakieś pozwolenia, przynajmniej coś takiego czytałem jakiś czas temu.
A tu można podejrzeć trochę zdjęć z budowy inwestycji przy Konopnickiej, która została w końcu przemianowana na The View Kraków, a wcześniej zmieniła się jej funkcja z usługowej na mieszkaniową.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”