Mój Przewóz Kraków / Activ Investment deweloper - opinie na forum
Mój Przewóz Kraków / Activ Investment deweloper - opinie na forum
Informacja o nowej inwestycji mieszkaniowej Mój Przewóz w Krakowie mi się wyświetliła, za jej budowę odpowiada deweloper Activ Investment. Blok ma mieć 8 pięter i 68 mieszkań o różnych metrażach. Najmniejsze mieszkania zaczynają się od 38 metrów, a największe 79 m2. Budowa ma ruszyć we wrześniu 2025. Co myślicie o tej lokalizacji, chyba niedaleko ogródków działkowych w tej okolicy. Chyba sporą działkę Activ Investmen tam ogarnął. Jakie Wasze opinie? Ktoś podzieli się na forum?
-
niesasanka
Re: Mój Przewóz Kraków / Activ Investment deweloper - opinie na forum
Nie jestem fanką stawiania pojedynczych bloków, zamiast większych osiedli. Ale tam działka jest większa, więc może będą jakieś kolejne etapy? Układ największych mieszkań całkiem spoko, a widok - z jednej strony działki, a za nimi ul. Lipska, z drugiej pusta przestrzeń, która pewnie będzie zapełniona kolejnym blokiem, ale w jakiej odległości i czy pomiędzy będą drzewa? No tego nie wiadomo, więc dość ryzykowne, jeśli komuś zależy na tym. żeby nie widzieć przez okno kolejnych okien.
Wyglada na to, że wpadają im rezerwacje. Dobre ceny i jest sprzedaz
Bardzo przyjemna inwestycja. Coś tam na działce się już dzieje, wjechał ciężki sprzęt i robią drogę budowlaną. Zaskakujące, że z 10 mieszkań jak nic sprzedało się przed rozpoczęciem budowy. Myślałam, że te czasy już minęły a jednak nie:) Ceny bardzo przyzwoite jak na tą lokalizacje
- Załączniki
-
- P1B F — kopia (2).jpg (246.64 KiB) Przejrzano 665 razy
Problem, jaki tu widzę, jest taki, że mieszkania zwrócone na południe będą najgłośniejsze, bo wychodzą na ulicę Lipską.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”