Tętnowski Development Kraków - opinie o deweloperze, oceny mieszkań

Forum zawierające opinie o firmach deweloperskich i generalnych wykonawcach budujących w Krakowie i innych miastach Małopolski. Prosimy o wyważone i uzasadnione oceny deweloperów.
ragar

Tętnowski Development Kraków - opinie o deweloperze, oceny mieszkań

Postautor: ragar » 10 lis 2015, 13:37

Ostatnio na forum pojawiła się informacja o nowej inwestycji tej firmy, więc może warto by o niej tu napisać. Tym razem chodzi o opinie o Tętnowski Development, czyli deweloperze, który działa już od dobrych kilku lat na krakowskim rynku nieruchomości. Ostatnio słychać o nim było przy okazji dosyć agresywnego pozyskiwania gruntów pod inwestycje w okolicy Parku im. Wincentego a Paulo, czyli w widłach ulic Juliusza Lea oraz Alei Kijowskiej :) A przedsiębiorstwo Tętnowski sporo już w Krakowie postawiło, starczy choćby wspomnieć Dom Pod Klonami na Wrocławskiej, Apartamenty Magnolie ul. Wiarusa. Można jeszcze kupić nowe mieszkania w Krakowie od tego przedsiębiorstwa w projektach takich, jak:

• Lea Residence Tętnowski Development - czyli mieszkania na Krowodrzy w Krakowie, czyli ciekawy projekt w niezłej okolicy.
  • Wrocławskiej 80 Tętnowski Development - także świetna lokalizacja, blisko stacji kolejowej Łobzów leżącej na linii kolejowej do Balic, Zabierzowa, w stronę Śląska oraz w drugą stronę do Dworca Głównego w Krakowie.
  • Prądnicka 65 Kraków od Tętnowski Development, czyli projekt, w ramach którego powstają nowe mieszkania na Prądniku Białym.
Warto zwrócić uwagę na to, że budynki, które buduje ta firma są niezłej klasy i w dobrych lokalizacjach, choć mieszkania w nich chyba także są dosyć drogie. A może ktoś coś powie o tym, jakie ma opinie o Tętnowski Development oraz o nowych mieszkaniach budowanych przez tą firmę :?: To godny zaufania deweloper czy może lepiej trzymać się od niego z daleka :?: Mile widziane też zdjęcia inwestycji oraz mieszkań oddawanych klientom przez tą firmę :)

Nowy

Re: Tętnowski Development Kraków - opinie o deweloperze, oceny mieszkań

Postautor: Nowy » 23 lis 2017, 19:58

Jeśli chodzi o to, jacy deweloperzy działają w Krakowie, to podoba mi się to, co buduje Tętnowski Development, bo często są to budynki niebanalne, ciekawie rozwiązanie architektonicznie, z ciekawymi elewacjami, choć to oczywiście moje opinie. Nie wypowiem się na ten temat, co do jakości mieszkań, ale może ktoś na forum podzieli się tym, jakie ma zdanie w tym temacie :)

Darek098

Postautor: Darek098 » 28 mar 2018, 17:15

Ja słyszałem ze całkiem w porzadku deweloper, znajomi kupowali mieszkanie

traker

Postautor: traker » 15 lis 2022, 9:50

:D
Darek098 pisze:Ja słyszałem ze całkiem w porzadku deweloper, znajomi kupowali mieszkanie

:D :shock:

Pi0tr

Postautor: Pi0tr » 12 cze 2025, 23:23

Całkowicie nierzetelny deweloper. To co wyprawia przy budowie Nowej Drożdżowni w Krakowie przechodzi ludzkie pojęcie. Traktowanie klientów z góry, narzucanie dopłat do metrażu który sam źle policzył (po kilkadziesiąt tys. złotych!), opóźnienie w oddaniu etapu I sięgające blisko roku...

Zupełnie jakby człowiek wrócił do wczesnych lat 90.

luc

Postautor: luc » 07 gru 2025, 23:12

Budynek przy Kijowskiej / Lema stoi i wygląda całkiem solidnie, bez odnoszenia się do tego, czy ładny, czy brzydki, to jednak wybudowany, logistycznie to musiałoby być duże przedsięwzięcie, bo przecież jeszcze wcześniej musieli wyburzyć stary szpital kolejowy, ale ogarnęli to, ludzie mieszkają, sklepy działają.

Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”