Dobrego Pasterza 53 Kraków (róg z Łepkowskiego) - Caba Development - opinie na forum
Dobrego Pasterza 53 Kraków (róg z Łepkowskiego) - Caba Development - opinie na forum
Przechodząc Dobrego Pasterza widziałem dużą inwestycję na rogu z Łepkowskiego. Nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat. Ktoś może wie coś?
Re: Dobrego Pasterza 53 Kraków (róg z Łepkowskiego) - Caba Development - opinie na forum
Pif pisze:Przechodząc Dobrego Pasterza widziałem dużą inwestycję na rogu z Łepkowskiego.
Coś więcej wiadomo o tej inwestycji, na jakim etapie są prace przy jej budowie?
Re: Dobrego Pasterza 53 Kraków (róg z Łepkowskiego) - Caba Development - opinie na forum
To ja już wiem, kto to buduje i co buduje - to inwestycja Dobrego Pasterza 53 w Krakowie, inwestorem jest tu faktycznie Caba Development.

Budowa już trwa na całego i miejscami zaczyna wychodzić już spod ziemi i ją pierwsze elementy parteru. Jak widać, jak to wzdłuż ul. Dobrego Pasterza, sporo zostało tam jeszcze starej zabudowy, z czasów, jak to była droga wzdłuż łanów pól.

Dorzucam też tablicę informacyjną budowy na rogu Dobrego Pasterza i Łepkowskiego, na niej szczegóły inwestycji.

Budowa już trwa na całego i miejscami zaczyna wychodzić już spod ziemi i ją pierwsze elementy parteru. Jak widać, jak to wzdłuż ul. Dobrego Pasterza, sporo zostało tam jeszcze starej zabudowy, z czasów, jak to była droga wzdłuż łanów pól.

Dorzucam też tablicę informacyjną budowy na rogu Dobrego Pasterza i Łepkowskiego, na niej szczegóły inwestycji.
Blok jak widać, będzie dosyć duży, a raczej długi, patrząc na wielkość wykopu, który jest przygotowany.

Pewnie na tym poziomie znajdzie się parking podziemny, zakładam, że jednopoziomowy, ale ciekawe czy z jakimiś platformami, czy normalne miejsca.

Co sądzicie o tej lokalizacji? Jak dla mnie, ulica Dobrego Pasterza zwykle kojarzyła się z dosyć dużym ruchem, a do tego jest dosyć wąska, więc jak dla nie, jest mało przyjemna. Za to w okolicy chyba nie jest źle z usługami, bo są sklepy, szkoły chyba też niedaleko. Do centrum jednak kawałek, choć nie tak duży. A Wy jakie macie opinie?

Pewnie na tym poziomie znajdzie się parking podziemny, zakładam, że jednopoziomowy, ale ciekawe czy z jakimiś platformami, czy normalne miejsca.

Co sądzicie o tej lokalizacji? Jak dla mnie, ulica Dobrego Pasterza zwykle kojarzyła się z dosyć dużym ruchem, a do tego jest dosyć wąska, więc jak dla nie, jest mało przyjemna. Za to w okolicy chyba nie jest źle z usługami, bo są sklepy, szkoły chyba też niedaleko. Do centrum jednak kawałek, choć nie tak duży. A Wy jakie macie opinie?
Wąsko i ciemno. Jeśli dobrze kojarzę to ten blok nie jest zaraz przy ulicy, więc nie taki hałas duży raczej. Nie wiem czy w tym bloku czy obok jest Biedronka, więc spoko. Ale z parkowaniem tam średnio. No taki typowy "ściśniaczek". Wizualnie wyglądają ok.
Jeśli chodzi o zakupy, to w tej okolicy nie powinno być problemu, bo Biedronka jest kawałek dalej przy Łepkowskiego. Jest też Netto w pawilonie po starym Tesco.
Widziałem, że ta inwestycja, to już mocno ponad ziemię wychodzi. Tylko te mieszkania takie dosyć mocno skompresowane tam są, patrząc na układy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”