Witam,
czy ktoś orientuje się na jaki czas została zawarta umowa na obsługę budynków przez aktualną Firmę zarządzającą?
Czy jesteście zadowoleni z jej dotychczasowych działań, czy tak jak ja uważacie, że nie rokują dobrze?
Opinie o zarządcy budynku - osiedle Ozon Kraków
-
Opinie o zarządcy budynku - osiedle Ozon Kraków
Mam puki co zastrzeżenia do Pana zarządcy, nie przychodzi o umówionym czasie w efekcie ekipa juz poszla a progu dalej nie mam..
Re: Opinie o zarządcy budynku - osiedle Ozon Kraków
Próg podobno mamy sobie zamontować we własnym zakresie co mnie trochę dziwi...
Drugi... a niby jak developer miał zamontować miał próg skoro jeden robi parkiet drugi gres a trzeci sprowadza marmur od makaroniarzy. wiec niweleta nigdy się nie zgodzi.....niestety jest to element finalny który montują nasi wykonawcy po ułożeniu podłóg.
co do zarządcy..... heh jak to mówią albo się ogarnie albo będą roszady jak na innych osiedlach....na razie jest jak jest.... ale to od nas zależy jak będzie....np kuźnica 16 nie ma zarządcy a rządzi się sama na zewnątrz maja tylko księgowość, a osiedle europejskie zmieniło zarządce nadanego przez developera
-
Ja też mam negatywną opinię odnośnie zarządcy, o wszystko się trzeba prosić, a on robi łaskę, że coś ma zrobić. Jakby ta praca była dla niego za karę. Mam nadzieję, że się jeszcze ogarnie.
Za to jak wygląda zieleń na naszym osiedlu - zaniedbana, niepodlewana, wyschnięta Szanowny Pan Zarządca powinien być w trybie natychmiastowym odwołany... Domyślam się, że większość zieleni jest nie do odratowania = będziemy musieli wyłożyć pieniądze na ich ponowne posadzenie...
A już leżące wyschnięte tuje wyglądają wręcz odrażająco...
A już leżące wyschnięte tuje wyglądają wręcz odrażająco...
Tydzien mnie nie bylo na osiedlu.. Rozumiem, ze wody jak nie bylo, tak nie ma... Zapowiada sie świetna wspolpraca z panem zarządca.. Obiecywal wyslanie maili z czynszem a podobno powrzucal do skrzynek.. Woda miala byc w tym tygodniu...
Witam
Moja Żona pisała kilka wiadomości do zarządcy odpisał tylko na jedna wiadomość a obiecywał że odpisze na kolejny dzień a minelo juz 2 tygodnie wiec mysle ze jest cos nie tak z zarządcą ?
Moja Żona pisała kilka wiadomości do zarządcy odpisał tylko na jedna wiadomość a obiecywał że odpisze na kolejny dzień a minelo juz 2 tygodnie wiec mysle ze jest cos nie tak z zarządcą ?
WYMAGAJĄCA pisze:Witam,
czy ktoś orientuje się na jaki czas została zawarta umowa na obsługę budynków przez aktualną Firmę zarządzającą?
Czy jesteście zadowoleni z jej dotychczasowych działań, czy tak jak ja uważacie, że nie rokują dobrze?
Witam,
Zwracam uwagę, że w związku z siedzibą naszego zarządcy cała ważna dokumentacja w tym finansowa jest w Poznaniu. Jak będziemy chcieli coś sprawdzić, przejąć to koszty będą znaczne.
Ponadto tu jest tylko pracownik, który decyzji nie podejmuje - płacimy za zarząd, z którym mamy kontakt tylko przez pośrednika.
Uważam, że jest to działanie nieprofesjonalne, bo można tak pracować z budynkiem małym, ale z takim jak nasz, to raczej nie.
Są przypadki w których kontakt, oraz szybkość podjęcia decyzji jest kluczowy.
Dodaję, że zgodnie z naszymi aktami zarządem jest spółka Masters ... KRS 0000578363, której kapitał wynosi zgodnie z wpisem do KRS 5000 zł.
Jak się coś stanie, to .....................Kto nas w to wrobił ?
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”