Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
orka

Re: Budowa Mistrzejowicka / Okulickiego w Krakowie obok Szpitala Rydygiera

Postautor: orka » 29 paź 2017, 18:41

Hej, to ma być mała inwestycja. 2 bloki po 12 mieszkań . Ja negocjuję cenę mieszkania na 2 piętrze. Na ten moment współpraca ok. rozmowy ok. sprzedaje buro nieruchomości z NOwej Huty. Takie zdjęcia mają na stronie:

Obrazek

ragar

Re: Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum

Postautor: ragar » 08 maja 2018, 0:59

Co myślicie o mieszkaniach, które sprzedają, jakie widzicie tu plusy i minusy, co przemawia za wyborem tej inwestycji? Podoba mi się to, że bloki nie są zbyt duże :)

Ila

Re: Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum

Postautor: Ila » 17 lip 2018, 15:40

Ponawiam pytanie już zadane :) (może jest ktoś kto juz kupił mieszkanie w pierwszym budynku )

kargi25

Postautor: kargi25 » 18 lip 2018, 12:02

Ila pisze:Ponawiam pytanie już zadane :) (może jest ktoś kto juz kupił mieszkanie w pierwszym budynku )

ja :)

Gazomlek

Postautor: Gazomlek » 21 lip 2018, 19:38

Bloki są trochę "wciśnięte" na siłę, miedzy domki rodzinne, lokalizacja bardzo spokojna, trochę jak na wsi. Jednak dla mnie aż za spokojna - lubię trochę hałas i wygody miasta. Najbliższy sklep/apteka/przychodnia z tego co widziałam będąc ostatnio jest chyba dopiero na osiedlu Lc Corpu koło szpitala Rydygiera - trochę słabo - ok. 10 min piechotą. Aby dojść do tego osiedla idzie się żwirowym poboczem drogi. W każdym razie ceny mieszkań i rozkłady bardzo przyjemne, w bloku kotłownia gazowa zamiast MPEC. Jeden blok już stoi prawie gotowy i muszę przyznać że ładnie wtapia się w otoczenie.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”