Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum
Re: Budowa Mistrzejowicka / Okulickiego w Krakowie obok Szpitala Rydygiera
Hej, to ma być mała inwestycja. 2 bloki po 12 mieszkań . Ja negocjuję cenę mieszkania na 2 piętrze. Na ten moment współpraca ok. rozmowy ok. sprzedaje buro nieruchomości z NOwej Huty. Takie zdjęcia mają na stronie:

Re: Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum
Co myślicie o mieszkaniach, które sprzedają, jakie widzicie tu plusy i minusy, co przemawia za wyborem tej inwestycji? Podoba mi się to, że bloki nie są zbyt duże 

Re: Inwestycja ul. Marysieńki Kraków - Task-Invest (ul. Okulickiego) - opinie i forum
Ponawiam pytanie już zadane
(może jest ktoś kto juz kupił mieszkanie w pierwszym budynku )

Ila pisze:Ponawiam pytanie już zadane(może jest ktoś kto juz kupił mieszkanie w pierwszym budynku )
ja

Bloki są trochę "wciśnięte" na siłę, miedzy domki rodzinne, lokalizacja bardzo spokojna, trochę jak na wsi. Jednak dla mnie aż za spokojna - lubię trochę hałas i wygody miasta. Najbliższy sklep/apteka/przychodnia z tego co widziałam będąc ostatnio jest chyba dopiero na osiedlu Lc Corpu koło szpitala Rydygiera - trochę słabo - ok. 10 min piechotą. Aby dojść do tego osiedla idzie się żwirowym poboczem drogi. W każdym razie ceny mieszkań i rozkłady bardzo przyjemne, w bloku kotłownia gazowa zamiast MPEC. Jeden blok już stoi prawie gotowy i muszę przyznać że ładnie wtapia się w otoczenie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”