Ostatnio widziałem, że jakaś firma wrzucała strasznie dużo spamu reklamowego związanego z odbiorami, jakoś takie metody "promocji" nie budzą specjalnego zaufania

acinek16 pisze:jeżeli chcesz to mogę Ci polecić dobrego doradcę finansowego. Mi pomógł bardzo począwszy od kontaktu z deweloperem po sprawy związane z hipoteką. W sumie w banku byłem tylko raz, podpisać umowę. Jest bardzo poukładany i rzetelny. I co najważniejsze nie napiera żeby brać kredyt w konkretnym banku. Przedstawia wszystkie wyliczenia, plusy i minusy każdej z ofert i wspólnie pomaga podjąć decyzje.
mikusik14 pisze:Pytanie, skoro ostateczny odbiór jest do 30 września to = przekazniem kluczy i możliwością zaczęcia remontu? czy dopiero po przepisaniu ksiąg wieczystych itd będzie możliwość remontu?
pozdro pisze:Ogolnie polnoc Krakowa sie strasznie na dziko zabudowuje te cale bronowice wielkie za ikea i ROK czy gorka narodowa to chyba najgorsze osiedla budowane.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości