komandytowa tak.
ale niestety odnosnie ubezpieczenia nic nie wiem.
wiadomo ze 5 lat gwarancji daje deweloper,ale co po tym jak spólka sie rozwiąze?
Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest
-
Re: Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest
Czesc:)
tak, z tego co sie orientowalam, to PP Group jest spolka komandytowa. Wiecej nic nie moge znalezc, ani o deweleprze ani o biurze nieruchomosci ktore sprzedaje te mieszkania (Terrena_. Ktos cos wie? Przejezdzalismy z mezem tamtedy kilka razy, budowa w maju dopiero sie zaczela, niby szybko to idzie, ale do efektu koncowego jeszcze daleko... Takie troche kupowanie kota w worku ;/
tak, z tego co sie orientowalam, to PP Group jest spolka komandytowa. Wiecej nic nie moge znalezc, ani o deweleprze ani o biurze nieruchomosci ktore sprzedaje te mieszkania (Terrena_. Ktos cos wie? Przejezdzalismy z mezem tamtedy kilka razy, budowa w maju dopiero sie zaczela, niby szybko to idzie, ale do efektu koncowego jeszcze daleko... Takie troche kupowanie kota w worku ;/
-
Re: Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest
biuro akuat wiele lat działa na rynku..i sprzedawało nieruchomosc na Bociana kilka lat temu..
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale ja mam wrażenie, że ceny mieszkań na Bronowicach, w inwestycji Apartamenty Bronowice Kraków jakoś spadły ostatnio, od czasu, kiedy rozpoczęła się ich sprzedaż
Teraz już reklamują się, że od 6 300 zł/m2 i to faktycznie wydaje się być sensowna cena za mieszkania w tej okolicy w niewielkim budynku. Choć wiadomo, że to "od" oznacza o jakiegoś tysiaka więcej
Jest tu ktoś, kto kupił tam mieszkanie od PP Group Invest i coś więcej o tym napisze, bo od dawna nie pojawiało się na forum nic na ten temat, a ciekawią mnie opinie na ten temat 

No chyba właśnie nie spadają, tylko rosną...
6300 było promocją na niektóre mieszkania, teraz powoli te ceny wzrastają, ale to częsta praktyka u deweloperów: wraz z zaawansowaniem prac, ceny się zmieniają. Dużo rzeczy już widziałam obserwując strony różnych inwestycji: sprzedane (sprzedanie, nie zarezerwowane...) mieszkania nagle cudem się zwalniały, za to z wyższą ceną za metr 

Jestem juz właściwie na etapie podpisywania umowy z tym deweloperem, wiec proszę pytać, chętnie odpowiem. Co do poprzednich postów dot. Ceny to odrobinkę spadły, na rynek pierwotny.pl widać w procentach o ile. Generalnie cena wyjściowa dużego mieszkania to 6300(można z tego trochę jeszcze zbic), wiec mi się wydaje ze raczej spoko.
Generalnie deweloper buduje ten blok tuż przy swoim domu, wcześniej ten teren to była działka przydomowa. Postanowił trochę zarobić i stawia tam ten blok. Swoich przyszłych lokatorów będzie miał za sąsiadów, wiec chyba lipy nie będzie
Generalnie deweloper buduje ten blok tuż przy swoim domu, wcześniej ten teren to była działka przydomowa. Postanowił trochę zarobić i stawia tam ten blok. Swoich przyszłych lokatorów będzie miał za sąsiadów, wiec chyba lipy nie będzie

Ja już podpisałam umowę notarialną:) Po kilku miesiącach poszukiwań zdecydowałam się na Apartamenty. Na razie idzie wszystko zgodnie z planem, a z perspektywy czasu i oglądania aktualnych ofert, jestem coraz bardziej zadowolona z mojej decyzji 

Z ciekawości odswieze wątek. Jak wrazenia mieszkańców ?
Budynek jest bardzo porządnie wykończony. Fajna, zielona okolica.
-
Odświeżam temat, jak się tam mieszka ktoś się wypowie ? 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”