Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Agnieszkaa

Re: Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest

Postautor: Agnieszkaa » 14 wrz 2016, 22:35

komandytowa tak.
ale niestety odnosnie ubezpieczenia nic nie wiem.
wiadomo ze 5 lat gwarancji daje deweloper,ale co po tym jak spólka sie rozwiąze?

Simple

Re: Apartamenty Bronowice Kraków - opinie i forum (ul. Smętna) od PP Group Invest

Postautor: Simple » 20 wrz 2016, 14:41

Czesc:)
tak, z tego co sie orientowalam, to PP Group jest spolka komandytowa. Wiecej nic nie moge znalezc, ani o deweleprze ani o biurze nieruchomosci ktore sprzedaje te mieszkania (Terrena_. Ktos cos wie? Przejezdzalismy z mezem tamtedy kilka razy, budowa w maju dopiero sie zaczela, niby szybko to idzie, ale do efektu koncowego jeszcze daleko... Takie troche kupowanie kota w worku ;/

Agnieszkaa

Postautor: Agnieszkaa » 27 wrz 2016, 15:24

biuro akuat wiele lat działa na rynku..i sprzedawało nieruchomosc na Bociana kilka lat temu..

ragar

Postautor: ragar » 13 lis 2016, 16:04

Nie wiem jak Wy to widzicie, ale ja mam wrażenie, że ceny mieszkań na Bronowicach, w inwestycji Apartamenty Bronowice Kraków jakoś spadły ostatnio, od czasu, kiedy rozpoczęła się ich sprzedaż :) Teraz już reklamują się, że od 6 300 zł/m2 i to faktycznie wydaje się być sensowna cena za mieszkania w tej okolicy w niewielkim budynku. Choć wiadomo, że to "od" oznacza o jakiegoś tysiaka więcej ;) Jest tu ktoś, kto kupił tam mieszkanie od PP Group Invest i coś więcej o tym napisze, bo od dawna nie pojawiało się na forum nic na ten temat, a ciekawią mnie opinie na ten temat :)

Simple

Postautor: Simple » 20 lis 2016, 22:30

No chyba właśnie nie spadają, tylko rosną...;) 6300 było promocją na niektóre mieszkania, teraz powoli te ceny wzrastają, ale to częsta praktyka u deweloperów: wraz z zaawansowaniem prac, ceny się zmieniają. Dużo rzeczy już widziałam obserwując strony różnych inwestycji: sprzedane (sprzedanie, nie zarezerwowane...) mieszkania nagle cudem się zwalniały, za to z wyższą ceną za metr :D

Eoor

Postautor: Eoor » 21 lis 2016, 23:13

Jestem juz właściwie na etapie podpisywania umowy z tym deweloperem, wiec proszę pytać, chętnie odpowiem. Co do poprzednich postów dot. Ceny to odrobinkę spadły, na rynek pierwotny.pl widać w procentach o ile. Generalnie cena wyjściowa dużego mieszkania to 6300(można z tego trochę jeszcze zbic), wiec mi się wydaje ze raczej spoko.

Generalnie deweloper buduje ten blok tuż przy swoim domu, wcześniej ten teren to była działka przydomowa. Postanowił trochę zarobić i stawia tam ten blok. Swoich przyszłych lokatorów będzie miał za sąsiadów, wiec chyba lipy nie będzie ;)

Simple

Postautor: Simple » 08 gru 2016, 12:47

Ja już podpisałam umowę notarialną:) Po kilku miesiącach poszukiwań zdecydowałam się na Apartamenty. Na razie idzie wszystko zgodnie z planem, a z perspektywy czasu i oglądania aktualnych ofert, jestem coraz bardziej zadowolona z mojej decyzji ;)

Consbid

Postautor: Consbid » 01 wrz 2018, 0:00

Z ciekawości odswieze wątek. Jak wrazenia mieszkańców ?

CZAKO

Postautor: CZAKO » 12 wrz 2018, 12:06

Budynek jest bardzo porządnie wykończony. Fajna, zielona okolica.

tyfusiasty

Postautor: tyfusiasty » 28 sty 2019, 21:59

Odświeżam temat, jak się tam mieszka ktoś się wypowie ? ;)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”