Zakupiłem od Echo Investment mieszkanie w Krakowie (Dom pod Wilgą) i uważam, że deweloper jest godny polecenia. Budują porządnie (w "mojej" inwestycji - która notabene jest chyba najtańszą ich inwestycją w Krakowie - wszystko wygląda profesjonalnie, bloki budowane są z pustaków ceramicznych (a nie z lanego betonu jak to prawie wszędzie bywa), okna drewniane, trzyszybowe, duże - w przypadku salonu prawie do samej podłogi). Jestem estetą i podoba mi się, że na budowie nie ma prawa leżeć luzem nawet jedna cegła.
Mieszkania, którymi byłem zainteresowany mają więcej niż jedną opcję konfiguracyjną - osobna kuchnia może zostać w każdej chwili przeniesiona w miejsce garderoby, w której to znajdują się niezbędne instalacje. Wtedy garderoba jak i ściana oddzielająca garderobę z salonem znika - powiększa się salon, a w miejsce starej kuchni robi się nowy pokój. Wydaje się, że wszystko zostało dobrze zaplanowane i jest robione z głową. Widziałem, że w przypadku pierwszego etapu mieszkańcy zaczęli sobie wykańczać mieszkania już po 2-3 miesiącach od wpłacenia ostatniej raty, nie orientuję się jak to jest 'w standardzie', ale kolega z pracy mówił, że w jego przypadku (niestety nie pamiętam nazwy dewelopera - gdzieś na Ruczaju w Krakowie) opóźnienia w przekazaniu kluczy do mieszkań trwały aż rok. Kontakt bez zarzutu.
Jeżeli ktoś chciałby skorzystać z promocji i potrzebuje polecenia do jakiejkolwiek inwestycji Echo to proszę o maila na adres
marekg@int.pl (od razu dostanę powiadomienie na telefon więc powinienem odpisać dość szybko w każdej sprawie) - osoba polecana będzie mieć wtedy mieszkanie o 1% tańsze (plus jest też taki, że nie jest to bynajmniej przelew na konto, a więc nie jest wymagane rozliczenie podatkowe, po prostu mieszkanie 'na wejściu' będzie tańsze):
mieszkania.echo.com.pl/pl/program-partnerskiPozdrawiam