Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
-
Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Czyli tylko z uslug tej firmy możemy korzystac z internetu i telewizji?Wiecie może czy deweloper przewiduje w dalszych etapach jakis plac zabaw?
No wreszcie mam termin na piątek...ostatni dzień ale co tam oby wszystko dobrze się ułożyło. Liczę na to.
Co do placu zabaw to widziałem obok na osiedlu całkiem fajny.
Co do placu zabaw to widziałem obok na osiedlu całkiem fajny.
-
Ostatnio byłem na osiedlu około 22, okazuje się, że na zewnątrz nie ma gdzie zaparkować, gdyż mieszkańcy z bloków obok parkują na naszym osiedlowym parkingu.
Kojarzę jeszcze z etapu podpisywania umowy, że osiedle ma być nie ogrodzone ale miał być postawiony szlaban przed wjazdem. Czy komuś z was też mówili coś takiego ?
Kojarzę jeszcze z etapu podpisywania umowy, że osiedle ma być nie ogrodzone ale miał być postawiony szlaban przed wjazdem. Czy komuś z was też mówili coś takiego ?
Też uważam to za wielki problem i pisałam o tym kilka wątków wcześniej, kojarzy mi się,że przy pokazywaniu mieszkania mówili mi to samo. Sprzydaloby się ogrodzenie, o ile można może warto poruszyć ten temat bo to będzie masakra. W ogóle niewiem czy ktoś zauważył , albo ja źle doglądnełam ale na klatce schodowej jest tylko jeden grzejnik, już teraz jest tam strasznie zimno i ja niewiem jak oni sobie to dalej wyobrażają. Na zewnątrz było 20 parę A w środku klatka i komórki może z 10 stopni...
-
Ja slyszalam tylko o 9 zewnętrznych ogólnodostępnych miejscach parkingowych. Mysle ze dopoki nie wybuduja i oddadza 2 etap to tak będzie bo parkują tam nie tylko mieszkańcy innych bloków ale i pracownicy budowy. Ten maly blok obok 3b to jakieś nieporozumienie, bedzie tak ciasno. Jezeli ktos zamieszka tam w najbliższych czasie, a bedzie np w domu na macierzynskim z dzieckiem to masakra , slychac jeden wielki huk, ten wszystkie kopary i inne sprzęty.
noo a pamiętacie jak pisałem wcześniej o tym "bloczku"- bez niego nasze osiedle byłoby piękne;) można by tam super lasek zrobić, było by zielono i trochę przestrzeni by było...
Ten bloczek obok to kolejny etap Proins. Jego odległość od bloku 3B ma byc taka sama jak pomiędzy 3A i 3B. Taką uzyskaliśmy informacje, gdy początkowo bylismy zainteresowani mieszkaniem z widokiem na ten budujacy sie bloczek. W końcu zdecydowaliśmy się na takie z widokiem na kościół
Jak przebiegały odbiory w tym tygodniu? Czy dalej wychodzi wilgoc? Jakies nowe spostrzezenia? My odbieramy mieszkanie jutro

Jak przebiegały odbiory w tym tygodniu? Czy dalej wychodzi wilgoc? Jakies nowe spostrzezenia? My odbieramy mieszkanie jutro

Taak, wszystko ma swoje plusy i minusy. Ja będę miał widok na feralny "bloczek". No cóż najwyżej będę pożyczał cukier przez balkon...
Ja też mam jutro odbiór więc jeszcze nie wiem...
Ja też mam jutro odbiór więc jeszcze nie wiem...
Dawajcie znać jak te odbiory, ciekawa jestem jakie usterki wyłapiecie
A zna ktoś z Was może koszt notariusza przy przeniesieniu własności?mam 13 czerwca już termin i się zastanawiam ile mnie to będzie kosztowało 

-
Mnie w lipcu 2017 roku Pan ze sprzedaży mówił ze " ze 2000 tys" ale ze ja mam malo m2 to jakieś 1600.Nie wiem na ile to jest aktualne teraz w 2019 roku, ja mam 6 czerwca, remont juz zaczelam. Od strony naprawy cisza,
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”