Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Mi też tak powiedzieli właśnie, że okolice 2200 jak dzwonklam do proinsa więc niewiem. Mam 52m mieszkania z komórką,ale bez miejsca parkingowego to moze dlatego
52 mkw bez miejsca to i tak cenowo tyle co moje 43 z miejscem... A negocjowałaś coś sama czy taką cenę podał notariusz?
Nie nic sam podał, zdziwiłam się ale pozytywnie. Może u Ciebie też tak będzie, bo też podawali mi w proinsie dużo wyższe stawki ale nie znali dokładnej tylko szacowali
A kiedy masz notariusza?? Bo mi mówili dzień przed,że mogę zadzwonić do kancelarii i podadzą mi dokładną cenę no ale już nie wydzwanialam 

dzisiaj...
spróbuję sie dowiedzieć przed aktem, może też się pozytywnie zaskoczę. Tego bym sobie życzył
spróbuję sie dowiedzieć przed aktem, może też się pozytywnie zaskoczę. Tego bym sobie życzył

Godzinkę około
przynajmniej u mnie tak było
to dawaj znać jak poszło 

Poszło w miarę oki, szybko i sprawnie a cena niestety została taka jaką podali wcześniej...No nic to podobno wina miejsca parkingowego.
No i ja od dziś zaczynam remont. Ale przy okazji zobaczyłem jak już są poobijane ściany przez ekipy remontowe...no jak tego nie odnowią po okresie remontowym to będziemy żyli jak w starym budynku. U mnie nawet ktoś czymś zawadził i odłupał kawał ściany....
No i ja od dziś zaczynam remont. Ale przy okazji zobaczyłem jak już są poobijane ściany przez ekipy remontowe...no jak tego nie odnowią po okresie remontowym to będziemy żyli jak w starym budynku. U mnie nawet ktoś czymś zawadził i odłupał kawał ściany....
-
W którym to bloku takie cos? Ja niczego nie zauważyłam, tyle ze jest brudno i będzie jeszcze bardzo dlugo.Jesli cos takiego zauważyłeś to dzwon do kierownika badz nawet jak jestes w godzinach jego pracy to podejdz do niego i mu to zglos.Dzisiaj regulowali okna, w pozniejszym czasie maja przyjechać do wentylacji. Czy u was tez tak glosno słychać w mieszkaniu?
Też nie zauważyłam, będę musiała się przyjrzeć. U mnie nie słychać nic. Ale za to zauważyłam,że na szpaletach pomieszczeń i okien ,oczywiście nie wszystkich ale tylko w tych miejscach pojawiają się nowe małe kropki pleśni. U Was też tak jest? Czy tylko u mnie takie cuda...
No ja mówię o bloku 2. Ściany już poobijane przez ekipy remontowe...jedne ślady większe inne większe ubicia. Powiedzcie mi czy po notariuszu podatek płacimy w urzędzie miasta?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”