Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Klauudekk

Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum

Postautor: Klauudekk » 14 cze 2019, 10:42

Mi też tak powiedzieli właśnie, że okolice 2200 jak dzwonklam do proinsa więc niewiem. Mam 52m mieszkania z komórką,ale bez miejsca parkingowego to moze dlatego

agga

Postautor: agga » 14 cze 2019, 11:24

52 mkw bez miejsca to i tak cenowo tyle co moje 43 z miejscem... A negocjowałaś coś sama czy taką cenę podał notariusz?

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 14 cze 2019, 11:58

Nie nic sam podał, zdziwiłam się ale pozytywnie. Może u Ciebie też tak będzie, bo też podawali mi w proinsie dużo wyższe stawki ale nie znali dokładnej tylko szacowali :D A kiedy masz notariusza?? Bo mi mówili dzień przed,że mogę zadzwonić do kancelarii i podadzą mi dokładną cenę no ale już nie wydzwanialam :)

agga

Postautor: agga » 14 cze 2019, 12:01

dzisiaj...
spróbuję sie dowiedzieć przed aktem, może też się pozytywnie zaskoczę. Tego bym sobie życzył ;)

agga

Postautor: agga » 14 cze 2019, 12:04

a długo to trwa?

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 14 cze 2019, 12:44

Godzinkę około :) przynajmniej u mnie tak było :D to dawaj znać jak poszło :D

agga

Postautor: agga » 17 cze 2019, 15:19

Poszło w miarę oki, szybko i sprawnie a cena niestety została taka jaką podali wcześniej...No nic to podobno wina miejsca parkingowego.
No i ja od dziś zaczynam remont. Ale przy okazji zobaczyłem jak już są poobijane ściany przez ekipy remontowe...no jak tego nie odnowią po okresie remontowym to będziemy żyli jak w starym budynku. U mnie nawet ktoś czymś zawadził i odłupał kawał ściany....

katarzyna1990

Postautor: katarzyna1990 » 17 cze 2019, 21:04

W którym to bloku takie cos? Ja niczego nie zauważyłam, tyle ze jest brudno i będzie jeszcze bardzo dlugo.Jesli cos takiego zauważyłeś to dzwon do kierownika badz nawet jak jestes w godzinach jego pracy to podejdz do niego i mu to zglos.Dzisiaj regulowali okna, w pozniejszym czasie maja przyjechać do wentylacji. Czy u was tez tak glosno słychać w mieszkaniu?

Klauudekk

Postautor: Klauudekk » 17 cze 2019, 22:34

Też nie zauważyłam, będę musiała się przyjrzeć. U mnie nie słychać nic. Ale za to zauważyłam,że na szpaletach pomieszczeń i okien ,oczywiście nie wszystkich ale tylko w tych miejscach pojawiają się nowe małe kropki pleśni. U Was też tak jest? Czy tylko u mnie takie cuda...

agga

Postautor: agga » 19 cze 2019, 8:49

No ja mówię o bloku 2. Ściany już poobijane przez ekipy remontowe...jedne ślady większe inne większe ubicia. Powiedzcie mi czy po notariuszu podatek płacimy w urzędzie miasta?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”