Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum
Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum
Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2
Re: Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum
pozdro pisze:Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2
Gdzie ta inwestycja bedzie - masz jakieś linki?
Re: Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum
kriskros pisze:pozdro pisze:Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2
Gdzie ta inwestycja bedzie - masz jakieś linki?
Ok - widzę, ale tam dopiero WZ jest.
Czy wiadomo już coś więcej na temat tej inwestycji ? Strony www jeszcze chyba nie ma.
Tylko rzuty pogladowe
mobilnykrakow.pl/audyt/koncepcja-budowy-ukladu-drogowego-dla-obslugi-komunikacyjnej-osiedla-angel-green-w-krakowie
mobilnykrakow.pl/audyt/koncepcja-budowy-ukladu-drogowego-dla-obslugi-komunikacyjnej-osiedla-angel-green-w-krakowie
Właśnie tamtędy przejeżdżałam - z tramwaju widać zabezpieczony plac budowy, reklamy Angel Construction i rozpoczęte prace ziemne. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia 

No i spoko tylko czemu takie oczy. Będzie fajna inwestycja myślę, że 10 -15 tys za mieszkania. No i kształtem chyba coś w deseń Wiślanych Tarasów 2.0
Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Jeśli maci doświadczenia z tym deweloperem bardzo proszę o wskazówki.
Dziękuje i pozdrawiam

Dziękuje i pozdrawiam

Spyrkoska pisze:Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Dziękuje i pozdrawiam
no to może napisz coś co już wiesz na temat inwestycji.
adam123 pisze:Spyrkoska pisze:Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Dziękuje i pozdrawiam
no to może napisz coś co już wiesz na temat inwestycji.
angelgreen.pl
na stronie nic nie ma jeszcze, ale masz kontakt
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”