Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pozdro

Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum

Postautor: pozdro » 27 cze 2019, 14:55

Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2

kriskros

Re: Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum

Postautor: kriskros » 27 cze 2019, 16:21

pozdro pisze:Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2

Gdzie ta inwestycja bedzie - masz jakieś linki?

kriskros

Re: Inwestycja Angel Green Kraków / Angel Poland (ul. Prądnicka) - opinie i forum

Postautor: kriskros » 27 cze 2019, 16:24

kriskros pisze:
pozdro pisze:Jak dla mnie niezwykle ciekawa wydaje się inwestycja ANGEL GREEN na prądnickiej to będzie dobre miejsce. Tylko obawiam się że ceny na poziomie > 12 tys. zł/m2

Gdzie ta inwestycja bedzie - masz jakieś linki?

Ok - widzę, ale tam dopiero WZ jest.

klientkrk

Postautor: klientkrk » 22 paź 2019, 17:13

Czy wiadomo już coś więcej na temat tej inwestycji ? Strony www jeszcze chyba nie ma.

pozdro

Postautor: pozdro » 22 paź 2019, 18:28

Tylko rzuty pogladowe
mobilnykrakow.pl/audyt/koncepcja-budowy-ukladu-drogowego-dla-obslugi-komunikacyjnej-osiedla-angel-green-w-krakowie

annieoki

Postautor: annieoki » 04 gru 2019, 10:04

Właśnie tamtędy przejeżdżałam - z tramwaju widać zabezpieczony plac budowy, reklamy Angel Construction i rozpoczęte prace ziemne. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia :(

pozdro

Postautor: pozdro » 04 gru 2019, 10:34

No i spoko tylko czemu takie oczy. Będzie fajna inwestycja myślę, że 10 -15 tys za mieszkania. No i kształtem chyba coś w deseń Wiślanych Tarasów 2.0

Spyrkoska

Postautor: Spyrkoska » 05 lut 2020, 13:08

Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Jeśli maci doświadczenia z tym deweloperem bardzo proszę o wskazówki.
Dziękuje i pozdrawiam

Obrazek

adam123

Postautor: adam123 » 05 lut 2020, 14:00

Spyrkoska pisze:Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Dziękuje i pozdrawiam

no to może napisz coś co już wiesz na temat inwestycji.

kmkiq

Postautor: kmkiq » 05 lut 2020, 14:54

adam123 pisze:
Spyrkoska pisze:Już wystartowali z sprzedażą .Jestem zainteresowana tą inwestycją i udało mi się uzyskać już kilka informacji.
Dziękuje i pozdrawiam

no to może napisz coś co już wiesz na temat inwestycji.

angelgreen.pl
na stronie nic nie ma jeszcze, ale masz kontakt

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”