Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Cavalliaa

Re: Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji

Postautor: Cavalliaa » 23 cze 2019, 9:52

zygberto pisze:
Cavalliaa pisze:Odbiory już w przyszłym tygodniu :D

Ooooo :shock:

To jest potwierdzone info od agencji czy dewelopera?

Od samego kupna słyszymy od agencji nieruchomości cuda, dlatego wierzę już tylko oficjalnym komunikatom. Według agenta, to my powinniśmy mieszkać tam już od marca :lol: :lol: :lol:

My co prawda z inwestycji obok, ale przecież to to samo miejsce na ziemi :D

Do mnie dzwonił sam deweloper więc info potwierdzone :D

Cavalliaa

Re: Pękovicka Apartamenty Kraków od Zabielny Invest - forum i opinie o inwestycji

Postautor: Cavalliaa » 23 cze 2019, 10:23

I termin mam na czwartek.

zygberto

Postautor: zygberto » 29 cze 2019, 17:05

Cavaliaa i jak po odbiorze?

Podziel się emocjami :D

Cavalliaa

Postautor: Cavalliaa » 29 cze 2019, 22:48

zygberto pisze:Cavaliaa i jak po odbiorze?

Podziel się emocjami :D

U mnie wszystko w porządku, wszystkie usterki wykryte na odbiorze technicznym zostały usunięte (ale też moje mieszkanie jest niewielkie więc nie było ich aż tyle) także jestem zadowolona :) Słyszałam, że u sąsiadów zostały jakieś drobne rzeczy do poprawy ale deweloper zobowiązał się je naprawić. Klucze w każdym razie już w kieszeni :) Życzę Tobie również bezproblemowego odbioru!

czyzyk

Postautor: czyzyk » 02 lip 2019, 11:11

Nie, ale ja odbiór mieszkania od dewelopera robiłem tak i byłem zadowolony. Choć przy tych temperaturach, to termowizja raczej nie ma sensu, chyba, żeby zobaczyć, gdzie gorące powietrze dostaje się do mieszkania ;)

Cavalliaa

Postautor: Cavalliaa » 02 lip 2019, 16:28

80marekn pisze:Czy ktoś już korzystał z usług White Inspirations?

Z informacji od dewelopera firma White Inspirations ma zakaz wstępu na teren osiedla.

kriskros

Postautor: kriskros » 02 lip 2019, 17:15

Cavalliaa pisze:

Z informacji od dewelopera firma White Inspirations ma zakaz wstępu na teren osiedla.

Czyli warto z nimi współpracować :) pewnie niewygodni dla dewelopera.

kwk

Postautor: kwk » 02 lip 2019, 17:29

Cavalliaa pisze:

:? powinniscie miec w umowie deweloperskiej takie zastrzeżenie chyba, a nie że sobie ktoś tak wymyślił :D zreszta chyba ta nikt nikomu nie musi sie przedstawiac :D

zygberto

Postautor: zygberto » 02 lip 2019, 19:13

Ja już wszystko wiem!

Deweloperowi nie było po drodze, że zostały ujęte w protokole odbioru kruche wylewki, które były stwierdzone w kilku mieszkaniach. Wysłał więc informację do klientów, że firma WI młotkiem zdemolowała mieszkania i zabrania im wstępu na teren osiedla.

Świadczy to o profesjonalizmie dewelopera.

Inwestor miał wysłać sprostowanie i przeprosiny, bo to dość niecodzienna historia, w którą ciężko uwierzyć.

To, że deweloper odda nam mieszkanie bez wad nie jest jego dobrą wolą ;)

Cavalliaa

Postautor: Cavalliaa » 02 lip 2019, 23:19

zygberto pisze:Ja już wszystko wiem!

Deweloperowi nie było po drodze, że zostały ujęte w protokole odbioru kruche wylewki, które były stwierdzone w kilku mieszkaniach. Wysłał więc informację do klientów, że firma WI młotkiem zdemolowała mieszkania i zabrania im wstępu na teren osiedla.

Świadczy to o profesjonalizmie dewelopera.

Inwestor miał wysłać sprostowanie i przeprosiny, bo to dość niecodzienna historia, w którą ciężko uwierzyć.

To, że deweloper odda nam mieszkanie bez wad nie jest jego dobrą wolą ;)

Owszem, wszyscy kupujący dostali informację na temat tej firmy od dewelopera. Nie mnie oceniać czy firma WI jest profesjonalna w kwestii odbiorów bo korzystałam z innej jednak po tym jak wyglądała cała sytuacja śmiem twierdzić, że zachowali się conajmniej nie na miejscu.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”