Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Re: Inwestycja ul. bpa A. Małysiaka Kraków - Grupa Proins - opinie, forum
Jak to jest u nas z tym internetem? Możemy brać tylko z toya?
prawdopodobnie można dogadać się z innym operatorem chciałem przenieść usługę ze starego mieszkania (citypartner) na infolinii się dowiedziałem że mój operator obecny kupuje od toya telewizje i sprzedaje swoim klientom więc nie powinno być problemu ale mila pani poinformowała mnie że małe są na to szansę
Inni operatorzy tacy jak Orange Netia Upc i każdy inny do którego dzwoniłem nie świadczy w tych dwóch budynkach swoich usług więc chyba pozostaje tylko toya
Inni operatorzy tacy jak Orange Netia Upc i każdy inny do którego dzwoniłem nie świadczy w tych dwóch budynkach swoich usług więc chyba pozostaje tylko toya
A co do opłat no zgadza się kontener odejdzie 117 zł ale wydaje mi się że 350 zł koszty przy zameldowaniu jednej osoby to dosyć dużo z tego co się dowiedziałem na osiedlu europejskim za dwie osoby jest w granicach 300 zł ( informacja od znajomego który ma znajomego który tam mieszka :p
)

Dzięki za odpowiedź.
Ja mieszkałem na osiedlu europejskim i przy 3 osobach płaciliśmy niecałe 400zl. Co prawda po rozliczaniu przychodziło nam dopłacać czasami niemałe sumy, no ale tu tez nie wiadomo ze mimo wysokiego czynszu czy nie przyjdą również dopłaty.
A jak to jest z ryczałtem na ogrzewanie? Mi wyszło około 50zl. Czyli zapewne w okres letni, tyle będzie naliczane. Jeśli tyle nie zużyjemy, będzie to nam niby zwracane?
Ja mieszkałem na osiedlu europejskim i przy 3 osobach płaciliśmy niecałe 400zl. Co prawda po rozliczaniu przychodziło nam dopłacać czasami niemałe sumy, no ale tu tez nie wiadomo ze mimo wysokiego czynszu czy nie przyjdą również dopłaty.
A jak to jest z ryczałtem na ogrzewanie? Mi wyszło około 50zl. Czyli zapewne w okres letni, tyle będzie naliczane. Jeśli tyle nie zużyjemy, będzie to nam niby zwracane?
Ja też uważam że opłaty są drogie. czynsz za 45 m.kw około 400złotych...no to dla mnie przegięcie. Trzeba naciskać administratora, żeby nam się z tego wytłumaczył. Osobiście właśnie napisałem do niego maila...obawiam się że wybrany administrator przez Proins będzie czuł sie trochę bezkarnie i będzie windował ceny. Tak jak zresztą robi to za kontener.
Tez mi sie wydaje,ze to dosc sporo...Daj znać, co odpisali, bo ciekawa jestem a sama miałam też do nich o to dzwonić
Wystarczy przeanalizować co zawiera opłata zanim się zacznie oceniać. Przecież wystarczy że będą inne zaliczki na media.
co to za wypowiedź....co to znaczy że wystarczy że będą inne zaliczki na media??
Administrator, napisał że ceny są rynkowe....i że będą ewentualnie uaktualniane...
agga pisze:co to za wypowiedź....co to znaczy że wystarczy że będą inne zaliczki na media??
W czynszu masz zaliczki na media (wodę, ogrzewanie etc) i to zależy od wspólnoty/administracji ile zostaje założone jako zużycie. Po okresie jest rozliczenie i Ci co mieli niskie zaliczki mogą mieć dopłaty a Ci co mieli większe zaliczki będą mieli nadpłatę.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”