[/quote]
ale ja już napisałem po ile są mieszkania więc nie ma co obstawiać

klientkrk pisze:Lekko ponad rok temu atal (Zbożowa 2A) sprzedawał mieszkania za 7500
szydel pisze:klientkrk pisze:Lekko ponad rok temu atal (Zbożowa 2A) sprzedawał mieszkania za 7500
lekko ponad rok temu atal sprzedawal zablocie residence za 7900
Mar G pisze:Skad Wy te ceny bierzecie....
Atal Re 3.etap cena 10500-13 t a nie 13990.
Po 7 t bylo tam w...2016 gdy ruszal et. 1-2.
pozdro pisze:choć tak szczerze to bym chyba nie dał tyle za m2 mieszkania bo to lekka przesada. Jak dla mnie 8000zł/m2 to jest maks nie ma się co zwariować Kraków nie jest w gruncie rzeczy jakimś zagłębiem korpo, nawet porównując z Warszawą oferty pracy to tak 50% wszystkich ofert przypada na Warszawe. W Krakowie jest też coś tam, ale to jest poziom Wrocławia, Gdańska czy Krakowa. Kraków też był kiedyś wylansowany turystycznie i dużo Ryanairów lata, ale tak pozatym to ma może z 3km Trakt Królewski i Wawel tak na 1 dzien nocleg i myk do Warszawy czy Wrocławia zwiedzać, wiec na 1 noc to ibis budget wystarczy szkoda się bawić w airbnb. Czyli ani z tym korpo,ani z turystyką nie jest aż tak rewelacyjnie żeby takie ceny uzasadniać. One są trochę sztuczne. Jak można kupić po 7 tys zł w Warszawie Ursus gdzie będzie pełno bogatych pilotów i stewardess z CPK sypiać to sorry jaki ma sens inwestować w Krakowie i przepłacać. Jak metro w tym mieście nie powstanie to nikt go poważnie nie będzie traktował.
Ja to liczę że ceny się unormują i coraz częściej będziemy widzieć promocje 7999zł/m2
adam123 pisze:Obstawiam 12-14k
pozdro pisze:choć tak szczerze to bym chyba nie dał tyle za m2 mieszkania bo to lekka przesada. Jak dla mnie 8000zł/m2 to jest maks nie ma się co zwariować
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Karoleq i 36 gości