Mar G pisze:Padrona pisze:Kazdy zainteresowany moze tam isc, czy tylko mieszkancy Polany?
Jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby na Szczerbiskiego bylo glowne skrzyzowanie.
Wedlug linku ponizej, jest pelno zjazdow przewidzianych po drodze.
zim.krakow.pl/nasze-projekty/budowa-ul-8-pulku-ulanow
Zebranie Rady Dzielnicy w tej sprawie było wczoraj. Plan , który wkleiłeś pokazuje tylko projekt 8 Pułku, zresztą już nieaktualny - ograniczono ilość zjazdów w nowym projekcie - będzie tylko 1 - Szczerbińskiego. Potem rondo. Przebudowa skrzyżowania Żywieckiej planowana po zakonczeniu budowy 8 Pułku jako oddzielna inwestycja, dlatego nie obejmuje tego ten rysunek.
Z tej racji przy poparciu części Radnych widzących efekt jaki to przyniesie zawiązano stowarzyszenie , ktore poprowadzi negocjacje w celu blokady tego projektu w obecnym kształcie. Czy to przyniesie efekt, zobaczymy.
Do uwag persony o nicku Krakus - podzielam opinię innych osób o jego ograniczonych walorach intelektualnych i nie podejmuję polemiki nie czytając nawet jego bełkotu.
Pozdrawiam.
Krytyka..? haha... to tu normalne, ty tez zostales tu skrytykowany przez innych forumowiczow, moge ci (i naszym czytelnikom) przypomniec konkretniej jakbys zapomnial. Wtedy zamilkles bo braklo ci argumentow. Wiem, ze potrzebny Ci argument zeby unikac odpowiedzi.Rozumiem cie kolego.
Ale wracajac do powodu krytyki, to za to, ze przywolalem ujawnione dane z rejestru policyjnego (opublikowane w GK) wskazujace, ze Krowodrza jest najniebezpieczniejszym miejscem w Krakowie, wbrew panujacej opini. Oczywiscie nie spodobalo sie to bardzo mieszkancowi Krowodrzy...nawiasem mowiac Twojemu kumplowi..(pewnie stad ta solidarnosc). Bo o ile pamietam tobie rowniez Krowodrza jest bliska sercu...?
Trudno kolego, takie sa fakty...To nie moja wina, ze mieszkacie tam (bedziesz mieszkal) w najwiekszym smrodzie, w klimatach PRL-owskich i w dodatku w dzielnicy o najwiekszej ilosci rozbojow i kradziezy. Takie zycie na Bronxie...upps tzn na Krowodrzy...
Ale ale...my tutaj o Borku sobie mamy pogawedzic....
A gdzie fakty odnosnie IZ?..Jakos znowu cichutki sie zrobiles i nie podajesz zadnych danych...Chcecie zablokowac wezel Szczerbinskiego...OK, wasza sprawa..Czyli jednak Szczerbinskiego to nie bedzie wezel docelowy? Przeciez o tym wlasnie ostatnio bzdurzyles....
Ciagle nie odpowiedziales na moje pytania, znawco tematu i okolic...
Po raz trzeci pytam cie o sens zjazdu z 8PU na Szczerbinskiego, w celu dostania sie do Borku Faleckiego.?
Widac odpowiedz na to pytanie cie przerasta..Ale skoro tak twierdzisz to wtajemnicz nas...prosimy...
Tym bardziej, ze przeciez chcecie oprotestowac ten wezel, wiec chyba musisz miec jakis argument..bo w przeciwnym razie jestescie grupa krzykaczy i typowa banda ''krakoskich'' protestujacych-..Nie..bo NIE...

.
Widzisz kolego...jak sie cos pisze w internecie to to zostaje, a ja stoje za wszystkim o czym tu pisze, natomiast ty unikasz odpowiedzi chojraku....
To co z tymi dzikami?

One tez protestuja?
A jak bedzie z tymi odrzutowcami, ktore beda ladowac na dachu nad mieszkaniem Padrony? Moze przynajmniej kleszcze sie wystrasza i uciekna?
W jednym przyznam ci jednak racje...nie ma sensu podejmowac dalszej polemiki..Odpowiedzi na moje pytania nikt tutaj od ciebie nie uslyszy...bo ich po prostu nie ma....a twoje intencje i bzdury zostaly ujawnione, wiec rozumiem cie, ze nie chcesz juz dalej brnac w temat i szanuje to. To dobra decyzja.
Rowniez podrawiam cie serdecznie