Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Pica

Re: Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji

Postautor: Pica » 30 paź 2019, 15:35

No chyba tak :-). Już tylko 16 mieszkań zostało, a większość ma już podpisane umowy deweloperskie.

Kisiel25

Postautor: Kisiel25 » 30 paź 2019, 20:31

Oczywiście że są ludzie którzy kupili :D chce Pan zostać naszym sąsiadem ? :)

foczelli

Postautor: foczelli » 02 lis 2019, 19:00

A jak teraz deweloper podchodzi do kwestii cen za mieszkania? Jest skłonny do negocjacji czy raczej w zaparte przy cenie z oferty na stronie???

Pica

Postautor: Pica » 04 lis 2019, 11:57

Nie wiem jak teraz, bo rezerwowałam jak jeszcze nie było oficjalnej sprzedaży (choć na liście, którą dostałam już były chyba ze 3 zarezerwowane mieszkania :lol: - ale np. wiem, że kupił tam przynajmniej jeden z pracowników Nokturna, co swoją drogą dobrze wróży - więc te pierwsze rezerwacje to pewnie oni). W każdym razie jak ja rezerwowałam to udało mi się urwać z ceny 200 PLN na metrze, ale to były też zupełnie inne ceny, bo oryginalna 6300 za m2, i docelowa 6100. W każdym razie jak najbardziej dało się pogadać. Jak patrzę na ceny teraz to wyobrażam sobie, że jest chyba więcej pola do negocjacji - za analogiczne mieszkanie wołają 7500.

MariaS

Postautor: MariaS » 04 lis 2019, 14:34

Czy ktoś z osób które kupiły mieszkanie wie jak
ma wyglądać kwestia chodnika wzdłuż ulicy Mała Góra od strony inwestycji? Aktualnie deweloper wybudował dwa wjazdy lecz chodnika brak ..

Kisiel25

Postautor: Kisiel25 » 05 lis 2019, 10:29

Witam, co do chodnika wzdłuż inwestycji z oficialnego źródła mam potwierdzenie że taki chodnik będzie. Jest on nawet na planie zaznaczony na szaro jako kostka betonowa.
Pozdrawiam.

paul1989

Postautor: paul1989 » 06 lis 2019, 15:04

My nic nie utargowaliśmy, sztywno. U nas w analogicznym mieszkaniu Cena wzrosła chyba koło 800-900zł na m2 od czasu kiedy my rezerwowalismy swoje.

Ma ktoś zdjęćia z budowy? Na stronie nokturna jeszcze nie ma nowej akutualizacji.

Pica

Postautor: Pica » 06 lis 2019, 18:44

Oni ogólnie nieźle poszaleli z tymi cenami. Powiem szczerze, że jeśli dowiedziałabym się o inwestycji teraz, to raczej bym się nie decydowała. Owszem, projekt jest fajny, okolica jest zarąbista pod względem komunikacyjnym i tego co jest dostępne, ale Mała Góra to bardzo ruchliwa ulica - ciszy to tam nie będzie. Plus widoki albo na ulicę albo na bloki Proinsu. Od północy już najlepszy. W sumie to się aż dziwę, że te mieszkania tak schodzą jak świeże bułeczki. Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.
Mogę wrzucić zdjęcia jutro - mieszkam w okolicy.

Kisiel25

Postautor: Kisiel25 » 06 lis 2019, 20:40

Co do ruchliwosci ulicy Mała Góra, proszę pamietać że bieżanowska jest w dalszym ciągu ziamknieta, więc ruch zwiększył sie 4 krotnie.

kucyk

Postautor: kucyk » 06 lis 2019, 22:15

Pica pisze:Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.

Jaka inwestycja? Możesz choć troszkę ujawnić tajemnicy? ;)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”