Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji
Re: Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji
No chyba tak
. Już tylko 16 mieszkań zostało, a większość ma już podpisane umowy deweloperskie.

Oczywiście że są ludzie którzy kupili
chce Pan zostać naszym sąsiadem ? 

A jak teraz deweloper podchodzi do kwestii cen za mieszkania? Jest skłonny do negocjacji czy raczej w zaparte przy cenie z oferty na stronie???
Nie wiem jak teraz, bo rezerwowałam jak jeszcze nie było oficjalnej sprzedaży (choć na liście, którą dostałam już były chyba ze 3 zarezerwowane mieszkania
- ale np. wiem, że kupił tam przynajmniej jeden z pracowników Nokturna, co swoją drogą dobrze wróży - więc te pierwsze rezerwacje to pewnie oni). W każdym razie jak ja rezerwowałam to udało mi się urwać z ceny 200 PLN na metrze, ale to były też zupełnie inne ceny, bo oryginalna 6300 za m2, i docelowa 6100. W każdym razie jak najbardziej dało się pogadać. Jak patrzę na ceny teraz to wyobrażam sobie, że jest chyba więcej pola do negocjacji - za analogiczne mieszkanie wołają 7500.

Czy ktoś z osób które kupiły mieszkanie wie jak
ma wyglądać kwestia chodnika wzdłuż ulicy Mała Góra od strony inwestycji? Aktualnie deweloper wybudował dwa wjazdy lecz chodnika brak ..
ma wyglądać kwestia chodnika wzdłuż ulicy Mała Góra od strony inwestycji? Aktualnie deweloper wybudował dwa wjazdy lecz chodnika brak ..
Witam, co do chodnika wzdłuż inwestycji z oficialnego źródła mam potwierdzenie że taki chodnik będzie. Jest on nawet na planie zaznaczony na szaro jako kostka betonowa.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
My nic nie utargowaliśmy, sztywno. U nas w analogicznym mieszkaniu Cena wzrosła chyba koło 800-900zł na m2 od czasu kiedy my rezerwowalismy swoje.
Ma ktoś zdjęćia z budowy? Na stronie nokturna jeszcze nie ma nowej akutualizacji.
Ma ktoś zdjęćia z budowy? Na stronie nokturna jeszcze nie ma nowej akutualizacji.
Oni ogólnie nieźle poszaleli z tymi cenami. Powiem szczerze, że jeśli dowiedziałabym się o inwestycji teraz, to raczej bym się nie decydowała. Owszem, projekt jest fajny, okolica jest zarąbista pod względem komunikacyjnym i tego co jest dostępne, ale Mała Góra to bardzo ruchliwa ulica - ciszy to tam nie będzie. Plus widoki albo na ulicę albo na bloki Proinsu. Od północy już najlepszy. W sumie to się aż dziwę, że te mieszkania tak schodzą jak świeże bułeczki. Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.
Mogę wrzucić zdjęcia jutro - mieszkam w okolicy.
Mogę wrzucić zdjęcia jutro - mieszkam w okolicy.
Co do ruchliwosci ulicy Mała Góra, proszę pamietać że bieżanowska jest w dalszym ciągu ziamknieta, więc ruch zwiększył sie 4 krotnie.
Pica pisze:Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.
Jaka inwestycja? Możesz choć troszkę ujawnić tajemnicy?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”