kucyk pisze:Pica pisze:Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.
Jaka inwestycja? Możesz choć troszkę ujawnić tajemnicy?
Pewnie chodzi o Osiedle Pod Kasztanem od Samson-Dom- przy Korepty.
kucyk pisze:Pica pisze:Zwłaszcza, że Proins nadal ma dostępne i zaraz się tam zaczyna następna inwestycja.
Jaka inwestycja? Możesz choć troszkę ujawnić tajemnicy?
Pica pisze:
Co do budowy to będzie budowane po drugiej stronie Ćwiklińskiej - naprzeciwko Nokturna i Proinsa bloku C, tam gdzie częściowo już usunięte ogródki działkowe. Dwa budynki. Tylko tam to z kolei jest zaraz obok masztu telefonii komórkowej
Pica pisze:Nie gdybam. Dokładnie wiem co i po co kupiłam. Po prostu stwierdzam, że do licznych zalet tej inwestycji nie należy cicha okolica i cena.
No i trzymam kciuki za terminowe i bezproblemowe zakończenie inwestycji. Na razie wygląda wszystko bardzo dobrze.
MariaS pisze:Witam, odpowiadam na powyższe pytanie.. w swoim mieszkaniu usuwam jedną ścianę działową, przenoszę 2 grzejniki, zmieniam lokalizacje gniazdek w tym TV , zmieniam lokalizacje domofonu. Na ten moment uzyskałam informację że nie poniosę za to żadnych kosztów. Warunek to podpisanie umowy na wykonanie tych zmian do końca listopada. Mieszkanie mam w klatce A. Z tego co wiem w przypadku mieszkań w klatce B czas na zmiany ma być dłuższy.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 43 gości