Mogilska Tower Semaco Kraków - opinie i forum inwestycji
Re: Mogilska Tower Semaco Kraków - opinie i forum inwestycji
Oglądałem ostatnio z bliska ten budynek. jedna rzecz mnie zastanawia. Tam jest jedne wjazd-wyjazd z miejsc postojowych podziemnych. jest ich ponad 270. Czy wyobrażacie sobie wyjazd rano na 8-9 do pracy w ruchliwą o tej porze ulice Łaszkiewicza w stronę Mogilskiej? Jak się trafi osoba o słabych umiejętnościach ( : ) korpo auto służbowe - pełno takich jeździ : 0 ) to wyjazd będzie trwał pół godziny : ). Ciekawe jakie jeszcze kwiatki tam wyjdą?
Wrzucam kilka zdjęć aktualnych, jak to teraz wygląda. Sam budynek robi niezłe wrażenie, choć odniosłem wrażenie, że jeszcze kilka rzeczy trzeba przy nim dokończyć, np. zagospodarowanie terenu chyba jeszcze w trakcie.

Rośnie drugi etap inwestycji Mogilska Tower 2 Kraków od dewelopera Semaco.

Całkiem spore są te bloki, ale wygląda to nieźle, choć jedne ściany są całkiem blisko siebie.

Chociaż, jak byłem w okolicy, to akurat przejeżdżał tamtędy długi pusty pociąg towarowy, chyba taki dowożący węgiel do Łęgu. Cichy to on nie był.

Całkiem spore są te bloki, ale wygląda to nieźle, choć jedne ściany są całkiem blisko siebie.

Chociaż, jak byłem w okolicy, to akurat przejeżdżał tamtędy długi pusty pociąg towarowy, chyba taki dowożący węgiel do Łęgu. Cichy to on nie był.
A tu już wstawianie okien, więc wygląda na to, że coraz bliżej do końca tej budowy.

Ciekawe będzie wyglądała ta ścięta góra tego budynku, ciekawe jak będzie tam na balkonach / tarasach.

Ciekawe, jak to będzie współgrało z resztą tych wysokich budynków tam, ale będzie ich sporo.

Ciekawe będzie wyglądała ta ścięta góra tego budynku, ciekawe jak będzie tam na balkonach / tarasach.

Ciekawe, jak to będzie współgrało z resztą tych wysokich budynków tam, ale będzie ich sporo.
Coraz bliżej do ukończenia tego budynku.

Całkiem duży, to ścięcie dosyć charakterystyczne, choć szkoda, że tak blisko drugiego budynku.

Ciekawe jak będzie na tych balkonach / tarasach w tej skośnej części.

Jak się Wam podoba?

Całkiem duży, to ścięcie dosyć charakterystyczne, choć szkoda, że tak blisko drugiego budynku.

Ciekawe jak będzie na tych balkonach / tarasach w tej skośnej części.

Jak się Wam podoba?
Zacnie! Dzieki tej zabudowie rosna szanse na odzyskanje jednego pasa na Mogilskiej i zrobienie z niej prawdziwie miejskiej aleji ze sciezkamj rowerowymj i szerokimi chodnikami. Sklapami, kawiarniami. Mysle ze tak za 5-10 lat Mogilska bedzie na Europejskim poziomie
To jeszcze kilka fotek inwestycji Mogilska Tower w Krakowie, chyba kończą.

Jak się Wam podobają bloki, które wybudował deweloper Semaco?

Może są tu jacyś mieszkańcy tej inwestycji i podzielą się na forum opiniami? Zobaczyłbym też chętnie, jaki jest widok z wyższych pięter tego budynku.

Jak się Wam podobają bloki, które wybudował deweloper Semaco?

Może są tu jacyś mieszkańcy tej inwestycji i podzielą się na forum opiniami? Zobaczyłbym też chętnie, jaki jest widok z wyższych pięter tego budynku.
Ciekawy jestem gdzie będą parkować samochody gości i lokali użytkowych...tam jest zakaz parkowania na tej ulicy 

air pisze:Ciekawy jestem gdzie będą parkować samochody gości i lokali użytkowych...tam jest zakaz parkowania na tej ulicy
A niby dlaczego mieliby parkować na ulicy? Ulica służy do jeżdżenia, a nie do parkowania na niej samochodów. A do lokali usługowych tramwajem niech ludzie jeżdżą, daleko nie ma z przystanku.
Podzieli się ktoś informacjami, jak idą odbiory nowych mieszkań od dewelopera Semaco w inwestycji Mogilska Tower II? Dużo usterek do naprawienia, czy raczej wszystko dobrze i czysto zrobione? Bierzecie firmy sprawdzające mieszkania, jak ta, czy raczej na własną rękę wszystko sprawdzacie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”