Pyskaty pisze:@mac_kow
Człowieku ze wsi, swoim porównaniem udowadniasz, że nie rozumiesz charakteru czynników kształtujących cenę dla obydwu tych branż, gdzie w branży samochodowej czynniki popytowe nie mają obecnie wpływu na wzrost ceny,
LOL. Od kiedy to aktualne miejsce zamieszkania determinuje cokolwiek- zwłaszcza na forum? Niech zgadnę- w zeszłą niedzielę głosowałeś na opcję szacunku i tolerancji?
Ksywa adekwatna do stylu wypowiedzi- nie mam zamiaru łapać haczyka trollowania. Obserwuję cenę swojego modelu samochodu regularnie od mniej więcej 10 lat a nie od 2020 roku. Trzeci raz pisać tego nie zamierzam.
buda pisze:I na tym ultra-niszowym forum popełniłeś juz 471 ultra-niszowych wpisików
Gdybyś je wszystkie prześledził to może byś się dowiedział, dlaczego i po co. Jakąś rozrywkę mieć trzeba, poza tym uwielbiam kolegę pozdro. Jaki problem?
anubis pisze:Dokładnie.Na forum są poszukujący, sprzedający, najemcy, pośrednicy i inne osoby związane z branżą.
Dokładnie. Na czele z soft-trollami Twojego pokroju, zarejestrowanymi dziwnym trafem w samym środku "pandemii".
Jestem związany z brażą dwudziestoma węzłami, a forum jest opiniotwórcze do tego stopnia, że wręcz steruje cenami. Nowy Bernard Madoff nieruchomości ze mnie. Kupiłem i teraz naganiam, żeby rosło! To przecież jasno wynika z moich postów- no nie?
Tym niemniej ogólnie miło, że co po niektórych zapiekły zwyczajne wypowiedzi i przytoczenie statystyk.