SirCinek pisze:Mar G pisze:SirCinek pisze:Nie wiem czy to moje odczucia, ale jednak kontakt mailowy mają mocno przeciętny, odpowiedzi zdawkowe i opóźnione, pozostaje dzwonić (a niby mamy XXI wiek)
Rozglądamy się za mieszkaniem w okolicy z żoną i w sumie w okolicy zostaje albo osiedle krk albo p64, ewentualnie mieszkaj w mieście ale jakoś mnie nie przekonuje. Widziałem kilka mieszkań z Salwator City na wtórnym ale ceny porażają
Jeżeli macie poważne zamiary polecam pójść do biura.
Dziewczyny pewnie mają tam duży ruch po uruchomieniu tego wyczekiwanego etapu IV - a i poprzednie wymagają ich czasu.
Dopóki tam nie załatwiałem umów nie zdawałem sobie jak czasochłonne dla spółki giełdowej są umowy wstępnej rezerwacji i płatnej rezerwacji.Myślałem że strona-dwie i po sprawie. A tu dokumentacji cała teczka. Lasy płaczą.
Maile wobec takiego zainteresowania pewnie na kolejnym miejscu czekają. Zimą 2019 odpowiedzi szerokie były następnego dnia.
Teraz faktycznie odpowiadali mi po 2-3 dniach - i już krótko i treściwie.
Zgadza się, trzeba trochę wyrozumiałości dla Pań, przez telefon wszystko sprawnie załatwiłem i umówiłem się na wizytę. Nie wiem czy coś wybierzemy, bo jest to już inwestycja mocno "przebrana", no ale zobaczymy. Ciężko obecnie o alternatywy w okolicach które nas interesują
Ciężko o 3 pokojowe w rozsądnym układzie i z dużą ilością słońca. W etapie 3 bolą beznadziejne układy (mieszkania na planie L). 2 przebrany, zostaje 4 gdzie te najlepsze mieszkania są już wstępnie porezerwowane (ale też odpowiednio droższe)
Tak - w et. 2 i 3 zostały tylko te doklejone L-ki - słabe. a maja ich ca 70 szt. pewnie z czasem zrobią ich wyprzedaż.póki co nikt ich nie chce.