krotek pisze:Kontakt z przedstawicielem to jakaś masakra.
Z tego co piszesz wnioskuję że jedno na papierze a drugie w stanie faktycznym u tego dewelopera? Jesteś w stanie podać trochę więcej info i konkretów?
Czy oni w ogóle już mają wszystkie pozwolenia? Bo prawie całe osiedle wolne więc ludzie ze wcześniejszych rezerwacji musieli porezygnowac w końcu.. nie brzmi to dobrze czytając ten wątek
Osiedle pod Kasztanem Kraków od Samson Dom (Prokocim / Bieżanów) - opinie i forum
Re: Osiedle pod Kasztanem Kraków od Samson Dom (Prokocim / Bieżanów) - opinie i forum
Najlepiej sprawdzic inne inwestycje juz wykonane. Wtedy widac wszystko czarno na białym i mozna samemu zdecydowac czy warto placic pol miliona za mieszkanie... lub tez ostro negocjowac - ale mysle ze tu deweloper sie bedzie wykręcał kosztami budowy.
Re: Osiedle pod Kasztanem Kraków od Samson Dom (Prokocim / Bieżanów) - opinie i forum
Nie ma o czym mówić. Przedstawiciel tłumaczył skąd opóźnienia i poproszony o dokumentacje wielokrotnie, udaje że nie istnieje
jeśli na etapie sprzedaży lecą tak w kulki to nie ma co się pakować w taką współpracę, bo nie chcę sobie wyobrazić co będzie w sytuacji ..

Czy ktos w ostatnim czasie kupił/zarezerwował tam mieszkanie? Jestem na etapie rezerwacji i odwrotnie od powyższych opinii cała dokumentacja została mi udostępniona, z kontaktem też nie ma problemu. Mieszkania sa juz praktycznie gotowe, zostały tylko roboty zewnetrzne: podjazd, niwelacja ogródków.
Ostatnio zarezerwowałem tam mieszkanie i mam podobne wrażenia. Wszystko sprawnie i szybko.
Jeżeli zebrałoby sie wiecej osób można wspólnie poddać weryfikacji prawniczej umowę deweloperską i inne dokumenty - zawsze to oszczędność. Z racji tego, że deweloper ma watpliwe opinie lepiej dmuchać na zimne. Co prawda mają na wszystko argumenty, ale na tym polega sprzedaż.
Nadrabiają 4 lata zaległosci

Jeżeli ktos ma jakieś istotne informacje na temat tej inwestycji, bedę wdzięczna.
-
Byłam w okolicy kilka dni temu, żeby się przyjrzeć tej inwestycji. Wydaje się strasznie ciasna, okno w okno z sąsiadami. Ogródki odsłonięte od słońca, ciągły cień.
Lepiej miec dobrego fachowca na odbiór, po tym co dzieje sie w łodzi ich domami to roznie moze to byc.....
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”