Nie odpisywałem mu, bo nie wiem jakim leniem trzeba być żeby samemu sobie nie sprawdzić.

"Udowodnij mi!!!"
Ja się akurat nie prosiłem o te wyjaśnienie, ale patrząc na to ile masz czasu na spamowanie tutaj kilkukrotnie tymi samymi danymi to tymbardziej spamowałbyś konkretami promocji jakbyś takie miał (logicznie myśląc).
Twój post z promocjami ztriggerował mnie po kilku tygodniach nieobecności ponieważ jest z czapy. Napisałeś, że "Promocje są już odpalone w:" podając liste inwestycji takich jak Osiedle Estella (gdzie 100% mieszkań jest sprzedanych), kilka inwestycji murapolu, czy Bumy na których te same promocje widziałem w 2019, Lublańska Park - gdzie specjalnie odgrzebałem od dewelopera maila z ofertą z końca października z tymi samymi lub niższymi cenami. Nie wiem nic o innych - ponieważ mnie nie interesują te inwestycje, a dzwonic do deweloperów tylko po to żeby udowodnić coś gościowi z wykopu tymbardziej nie zamierzam.
Czas szukania 13 sekund:
Głowackiego obniżka wybranych mieszkań do 2% (wg Rynek pierwotny)
Wysłouchów41A obniżka wybranych mieszkań do 20% (wg Rynek Pierwotny)
Aż sprawdziłem, dla zainteresowanych podaje linka:
rynekpierwotny.pl/oferty/frax-buW całej inwestycji są 4 promocje, o 1%, 4%, 19% i 20%. Mieszkanie ze zniżką 20 i 19% mają taką samą cenę za m2 jak mieszkania o podobnym metrażu i ilości pokoi. Wygląda to na a) błąd przy wprowadzeniu danych - ktoś początkowo wprowadził mieszkanie za 11m2, wszystki inne za 8,5/m2 po czym poprawił cenę pierwszego mieszkania.
b) specjalny zabieg marketingowy w stylu black friday.
Jeśli wykopowiczowi chodziło o takie promocje, to przyznaje - może liczyć na te swoje wymarzone 30%