Stelmachów Park Kraków od Mak Dom - opinie i forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pozdro

Re: Stelmachów Park Kraków od Mak Dom - opinie i forum o inwestycji

Postautor: pozdro » 16 mar 2019, 0:24

Ja tez nie polecam okolocy raczej malo atrakcyjna okolica do mieszkania. Smog i nic wiecej. Juz bym chyba Kliny wolal.

emkaem

Postautor: emkaem » 25 cze 2019, 18:06

Kupiłam mieszkanie z 1 etapu i wszystko było ok do teraz: nikt nie raczył poinformować o zakończeniu terminu wprowadzania zmian lokatorskich (ponad rok przed oddaniem?) mimo że wypytywałam o to kilkukrotnie. Oprócz tego, nagle zmieniła się decyzja odnośnie montażu klimatyzacji. Jeszcze przed zakupem byliśmy zapewniani że będzie możliwość poprowadzenia instalacji na dach (oczywiście za dopłatą) co było elementem decydującym o wyborze ostatniego piętra bez straty malusieńkiego balkonu na rzecz pudła od jednostki zewnętrznej. Po odmowie przyjęcia zmian lokatorskich zostałam poinformowana że klimatyzacje we własnym zakresie można sobie poprowadzić tylko i wyłącznie na balkon :twisted: . Problem jeszcze nie został rozwiązany ale wprowadzanie takich nowych ustaleń bez wiedzy i zgody nabywcy zirytowała mnie na tyle że zaczęłam szukać podobnych tematów.

daniel88

Postautor: daniel88 » 26 paź 2019, 23:45

Cześć. Był może ktoś dzisiaj zobaczyć inwestycje od środka? Pozdrawiam

Pietja83@gmail.com

Postautor: Pietja83@gmail.com » 18 lis 2019, 4:56

Cześć, wie ktoś może jakiej wysokości czynsz może zostać ustalony?
Pozdrawiam

pozdro

Postautor: pozdro » 18 lis 2019, 7:43

Taki jak wszedzie, czyli jak koszty wynikajace z uzytkowania budynku i mieszkania

daniel88

Postautor: daniel88 » 18 lis 2019, 8:55

W biurze zostałem poinformowany, że 9-9,5 zł za metr.

Pola

Postautor: Pola » 28 lip 2020, 19:22

Myślicie, że ceny tutaj spadną, skoro od kilku tygodni sprzedaż całkowicie stoi?

maciekb92

Postautor: maciekb92 » 19 sie 2020, 12:17

Witam, zastanawiam się nad zakupem mieszkania w tej inwestycji, martwi mnie tylko hałas latających samolotów i linia kolejowa która przebiega kilkaset metrów od inwestycji. Bardzo są uciążliwe te hałasy czy raczej niezauważalne? Pozdrawiam

Marcel83

Postautor: Marcel83 » 28 wrz 2020, 21:00

A.lily pisze:
dominika_dominika pisze:Ja podpisałam już umowę rezerwacyjną na mieszkanie! Czy jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanko??? 8-)

Ja kupiłam ;) na razie współpraca z deweloperem układa się całkiem nieźle, na jesień podobno można będzie wejść na teren inwestycji zobaczyć mieszkanie :)

Witajcie! Wyglada ma to, że będziemy sąsiadami. Ja tez się zdecydowałem. Proszę o wiadomość priv, gdyż ja nie mogę wysłać nie wiem z jakiego pwodu.

Marcel83

Postautor: Marcel83 » 28 wrz 2020, 23:05

dominika_dominika pisze:Ja podpisałam już umowę rezerwacyjną na mieszkanie! Czy jest tu ktoś kto kupił tam mieszkanko??? 8-)

Witaj! Wyglada ma to, że będziemy sąsiadami. Ja też się zdecydowałem. Proszę o wiadomość priv, gdyż ja nie mogę wysłać nie wiem z jakiego powodu. Pozdrawiam

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”