krakus1891 pisze:Na flipach to już nawet 50 % spadki ...
"Głównym powodem podjęcia przez zarząd ww. decyzji są problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań, na które miały wpływ m.in. następujące czynniki: załamanie się rynku obrotu nieruchomościami w Polsce skutkujące silną nadpodażą nieruchomości inwestycyjnych, (...) kumulujące się koszty finansowe związane z pozyskanymi nieruchomości, których sprzedaż nie mogła być zrealizowana zgodnie z założonymi harmonogramami i po założonych cenach" - napisano w komunikacie.
krakus1891 pisze:No to doczekaliśmy się 30 % spadków "na nieruchomościach ", czyżby to jakieś proroctwo
platinium pisze:
A ceny transakcyjne wciąż w tym roku rosły
Ileż można.
To ja przypomnę: jesteś osobą, która kupiła na początku roku, na historycznej górce, tylko nie pamiętam nazwy inwestycji. Co Ty tu jeszcze robisz, nie wiem. Jak dla mnie to bez sensu, pisanie na forum nie odwróci trendów.
krakus1891 pisze:
Oraz pierwsze problemy z wykupem obligacji
obligacje.pl/pl/a/golub-gethouse-nie-ma-watpliwosci-ze-splaci-przeterminowane-obligacje
krakus1891 pisze:No i też zaczynają się bankructwa w branży
forbes.pl/gielda/alterco-zlozylo-wniosek-o-ogloszenie-upadlosci/tw8dbm0"Głównym powodem podjęcia przez zarząd ww. decyzji są problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań, na które miały wpływ m.in. następujące czynniki: załamanie się rynku obrotu nieruchomościami w Polsce skutkujące silną nadpodażą nieruchomości inwestycyjnych, (...) kumulujące się koszty finansowe związane z pozyskanymi nieruchomości, których sprzedaż nie mogła być zrealizowana zgodnie z założonymi harmonogramami i po założonych cenach" - napisano w komunikacie.
Oraz pierwsze problemy z wykupem obligacji
obligacje.pl/pl/a/golub-gethouse-nie-ma-watpliwosci-ze-splaci-przeterminowane-obligacje
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: adam123 i 37 gości