55piotras pisze:Grejfrut pisze:A co do samej inwestycji, to okolica jest fantastyczna. Polecam. Same mieszkania dość drogie, chociaż ta okolica teraz tyle kosztuje. Jednak mieszkanie 105m2 za 1mln mnie zaskoczyłoMimo wszystko polecam. Spacerem na dzikie Bagry kilka minut, nieco więcej na tę nową, wyremontowaną część, ale ja wolę dzikie. Tramwaj pod oknem, niby duża ulica, ale jak się kupi dobre mieszkanie, to nie będzie przeszkadzało. Tereny zielone pod blokiem, wyjazd na A4 bajka, dojazd do centrum w 15 minut. Czego chcieć więcej? Super dla rodziny, jak i pod wynajem. Dużo lepsze niż Lokum Salsa, a różnica to dwa przystanki tramwaju, czyli jakieś 3 minuty. Ceny fajnych mieszkań niższe o 30/40% niż Salsa, no i dużoooo zieleni, dzięki czemu spacery z wózkiem będą radością, a nie udręką, dodatkowo dużo ścieżek rowerowych itd. Tylko mają drogo, no ale co zrobisz, szczególnie mieszkania dla rodzin - na Myśliwskiej są po 1-1,5k/m2 taniej. Jednak Myśliwskiej nie polecam. Już dzisiaj to ulica patologiczna, z jednej strony zamknięta dla ruchu poza kilkoma blokami, więc wyjazd z niej jest tylko przez Przewóz. Już teraz graniczy on z cudem, a ma dojść 1k mieszkań od City Vibe + kilkaset od Budimexu i jeszcze mniejszych deweloperów. Będzie naprawdę grubo
3h na wyjazd z rana
![]()
Z myśliwskiej masz wyjazd do Saskiej, Szczecińską oraz skrótem przy PGD który będzie poprawiony jak skończą budować osiedle. Trzy opcje (czwarta „nielegalna” przy Orliku). Jak Vibe się wybuduje to poprowadzi drogę przy wale do Lasowki i Nowohuckiej. Sam będziesz tedy jeździł do M1
to prawda, ale jak wybudują te wszystkie Budimexy i inne gnioty to nawet 5 wyjazdów może być mało. na Myśliwskiej co kawałek budują albo będa budować bloki. myślę że są szanse na korki już przy samym wjeździe na Myśliwską z osiedla