Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Re: Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od LC Corp w Krakowie forum
Ano była niemała zwyżka, kto nie był "cudem" pierwszy w kolejce ten otrzymał "spadochronową" ofertę na przebrane już lokale za większe pieniądze pomimo kilku dni różnicy
niestety jak to w życiu
Z drugiej strony może powinien być wdzięczny losowi, że ją otrzymał
wszystko jest względne.
takanator pisze:pudel pisze:dvyprt pisze:jaka jest średnia cena za apartamenty dwupokojowe ? 40-50m2
Okolice 12 500 - 14 000.
36 metrowe, 2 pokojowe na 5tym piętrze około 545k + 25k miejsce postojowe, pierwsze piętro 517k+25k. 49 metrów na 6 piętrze, około 703k, na pierwszym 666k.
Wiem że w pierwszym dniu sprzedaży 36 metrów na piętrze 3 było po 506k więc nieźle podnieśli ceny na to co im zostało.
Czyli za 5-10 lat w tej lokalizacji kupimy kawalerkę za milion
Cześć,
ma ktoś zdjęcie w którym miejscu będzie dokładnie ten budynek 77G?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Peace pisze:Cześć,
Z góry dziękuję.

Pojawiła się w końcu oferta na stronie, na chwilę obecną wolnych 8 mieszkań.
develia.pl/pl/grzegorzecka-77#galeria
develia.pl/pl/grzegorzecka-77#galeria
buda pisze:Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Jaki jest metraż tego mieszkania i jaka cena za m2?
Nowy pisze:buda pisze:Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Jaki jest metraż tego mieszkania i jaka cena za m2?
Mieszkania są już na stronie.
develia.pl/pl/grz-g84m-g84
Ceny nie znam.
To ja powybrzydzam na temat G84, jak tam wstawić większą kanapę, to albo ktoś usiądzie na telewizorze albo balkonu nie otworzy.
Czy ktoś ma otwieranie balkonu..za kanapą aby wiało mile w plecki ? absurdalny nieco pomysł. Wejście na balkon winno być od zachodu jak w 4 pokojowych, gdzie z kolei balkonik malutki przy ich metrażu i ilości pokoi.

Czy ktoś ma otwieranie balkonu..za kanapą aby wiało mile w plecki ? absurdalny nieco pomysł. Wejście na balkon winno być od zachodu jak w 4 pokojowych, gdzie z kolei balkonik malutki przy ich metrażu i ilości pokoi.
buda pisze:pudel pisze:Na pewno trochę rezerwacji odpadło, ja z 3 pozycji zrobiłem się pierwszy i podpisałem umowę rezerwacyjną na G84, automatycznie zwalniając G29. Nie wiem jak jest na obecną chwilę bo sporo "rezerwacji słownych" już pewnie wygasło a mimo wszystko na stronie internetowej dalej cisza.
Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Pamiętam jak wyśmiewano balkony w P64 - że niby takie wąskie - 135-155 cm.
Niektórzy pisali, że rezygnują z tego powodu.
a tu widzę 103 cm szerokość - fit balkon.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”