takanator pisze:pudel pisze:dvyprt pisze:jaka jest średnia cena za apartamenty dwupokojowe ? 40-50m2
Okolice 12 500 - 14 000.
36 metrowe, 2 pokojowe na 5tym piętrze około 545k + 25k miejsce postojowe, pierwsze piętro 517k+25k. 49 metrów na 6 piętrze, około 703k, na pierwszym 666k.
Wiem że w pierwszym dniu sprzedaży 36 metrów na piętrze 3 było po 506k więc nieźle podnieśli ceny na to co im zostało.
Peace pisze:Cześć,
ma ktoś zdjęcie w którym miejscu będzie dokładnie ten budynek 77G?
Z góry dziękuję.
buda pisze:Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Nowy pisze:buda pisze:Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Jaki jest metraż tego mieszkania i jaka cena za m2?
buda pisze:pudel pisze:Na pewno trochę rezerwacji odpadło, ja z 3 pozycji zrobiłem się pierwszy i podpisałem umowę rezerwacyjną na G84, automatycznie zwalniając G29. Nie wiem jak jest na obecną chwilę bo sporo "rezerwacji słownych" już pewnie wygasło a mimo wszystko na stronie internetowej dalej cisza.
Naprawdę to 84 jest bardzo ustawne. Dwie łazienki, kuchnia z oknem, którą można oddzielić i duży balkon.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości