Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
krz

Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum

Postautor: krz » 12 mar 2021, 11:05

Cześć,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul.Czerwone Maki/Okonia wykonywanym przez Budomex/mieszkaj-krakow.pl
Czy jest tutaj ktoś kto mógłby podzielić się opiniami nt tego dewelopera? Być może ktoś kto kupił już mieszkanie w tej inwestycji ?

manieczka1988

Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum

Postautor: manieczka1988 » 23 mar 2021, 11:13

Cześć,
ja kupiłam. Kontakt z przedstawicielem Dewelopera jak na tą chwilę jest ok. Nie było żadnych problemów. Realizacja też przebiega sprawnie i na razie terminowo :)

adam123

Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum

Postautor: adam123 » 23 mar 2021, 14:36

krz pisze:Cześć,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul.Czerwone Maki/Okonia wykonywanym przez Budomex/mieszkaj-krakow.pl
Czy jest tutaj ktoś kto mógłby podzielić się opiniami nt tego dewelopera? Być może ktoś kto kupił już mieszkanie w tej inwestycji ?

taki marketing to ja szanuję. 8-) :lol: :roll: 8-) 8-) :lol: :lol:

w przedszkolu robi się to lepiej.

lamia.reno

Postautor: lamia.reno » 23 mar 2021, 16:04

adam123 pisze:

taki marketing to ja szanuję. 8-) :lol: :roll: 8-) 8-) :lol: :lol:

w przedszkolu robi się to lepiej.

Spoko, przynajmniej przedstawiciel dewelopera założył wątek o swojej inwestycji na forum i w razie pytań będzie wiadomo do kogo uderzyć bezpośrednio z pytaniami (krz albo manieczka1988) :-)

krz

Postautor: krz » 23 mar 2021, 16:49

Akurat nie jestem żadnym przedstawicielem dewelopera :)
Nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii o tym deweloperze dlatego powstał ten wątek.

Jest to pierwsze m jakie planuje kupić więc zanim zdecyduje się na zakup szukam opinii na jego temat.

Nie rozumiem skąd od razu wniosek że jestem przedstawicielem...

Głównie interesuje mnie czy ktoś kto kupił mieszkanie z poprzedniej inwestycji przy ul.Pszennej nie miał problemu z odbiorem ;) Jak wygląda kwestia standardu deweloperskiego etc

Mieszkanie które mnie interesuje było oglądane, wszystko pięknie wygląda ale zawsze dobrze mieć jakieś informacje z pierwszej ręki...

Z tego co udało mi się znaleźć to dewloper budujacy mieszkania przy Makach w Krakowie wybudował jedynie inwestycje przy pszennej...

domikr94

Postautor: domikr94 » 23 mar 2021, 18:18

Jakie sa ceny za m2?

krz

Postautor: krz » 23 mar 2021, 19:35

domikr94 pisze:

Jakie sa ceny za m2?

Mieszkania które osobiście mnie interesowały to mieszkania parterowe
Jak to w mieście - im wyżej tym drożej, tutaj przykładowa oferta na otodom: otodom.pl/pl/oferta/mieszkanie-39-46-m-krakow-ID4aubb.html

manieczka1988

Postautor: manieczka1988 » 24 mar 2021, 7:13

Ja też nie rozumiem skąd te podejrzenia o marketing. Mieszkanie kupiłam (na parterze właśnie) nie miałam problemów z deweloperem przy transakcji i dokumentach kredytowych to dlaczego mam się nie wypowiedzieć? Może to komuś pomoże. Ja też się zastanawiałam bo tak jak mówi Kolega wyżej to druga Inwestycja w Krakowie- szukałam opinii dot. odbiorów na Pszennej ale nie znalazłam, jedyne co widziałam to, że było oddane terminowo i szybko się lokatorzy zaczęli wprowadzać- a mi zależy właśnie na terminowym oddaniu inwestycji. I będąc na "wizytacji" na budowie mogę powiedzieć, że na razie tak idzie i mam nadzieję, że tak zostanie.

Rak

Czerwone Maki - ul. Okonia od .. kto to buduje ?

Postautor: Rak » 23 wrz 2021, 9:18

Przydalaby się wizualizacja zatem wklejam zdjęcie, na ktore natrafiłem w ogloszeniach domiporta.pl/mieszkanie/sprzedam/malopolskie/krakow/czerwone-maki

Obrazek

ralf

Postautor: ralf » 23 wrz 2021, 13:36

krz pisze:Akurat nie jestem żadnym przedstawicielem dewelopera :)

To napisz jakie są ceny jeżeli było takie pytanie a nie wklejasz niedziałające linki.
W inwestycji zwróciłbym uwagę na bardzo wąskie balkony - nie wiem czy tam jest chociaż metr głębokości, oraz podmokłą okolicę. Nawet w blokach położonych wyżej w kierunku Piltza były problemy z zalewaniem garaży.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”