Cześć,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul.Czerwone Maki/Okonia wykonywanym przez Budomex/mieszkaj-krakow.pl
Czy jest tutaj ktoś kto mógłby podzielić się opiniami nt tego dewelopera? Być może ktoś kto kupił już mieszkanie w tej inwestycji ?
Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
-
Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
Cześć,
ja kupiłam. Kontakt z przedstawicielem Dewelopera jak na tą chwilę jest ok. Nie było żadnych problemów. Realizacja też przebiega sprawnie i na razie terminowo
ja kupiłam. Kontakt z przedstawicielem Dewelopera jak na tą chwilę jest ok. Nie było żadnych problemów. Realizacja też przebiega sprawnie i na razie terminowo

Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
krz pisze:Cześć,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul.Czerwone Maki/Okonia wykonywanym przez Budomex/mieszkaj-krakow.pl
Czy jest tutaj ktoś kto mógłby podzielić się opiniami nt tego dewelopera? Być może ktoś kto kupił już mieszkanie w tej inwestycji ?
taki marketing to ja szanuję.

w przedszkolu robi się to lepiej.
-
adam123 pisze:krz pisze:Cześć,
taki marketing to ja szanuję.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w przedszkolu robi się to lepiej.
Spoko, przynajmniej przedstawiciel dewelopera założył wątek o swojej inwestycji na forum i w razie pytań będzie wiadomo do kogo uderzyć bezpośrednio z pytaniami (krz albo manieczka1988)

Akurat nie jestem żadnym przedstawicielem dewelopera 
Nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii o tym deweloperze dlatego powstał ten wątek.
Jest to pierwsze m jakie planuje kupić więc zanim zdecyduje się na zakup szukam opinii na jego temat.
Nie rozumiem skąd od razu wniosek że jestem przedstawicielem...
Głównie interesuje mnie czy ktoś kto kupił mieszkanie z poprzedniej inwestycji przy ul.Pszennej nie miał problemu z odbiorem
Jak wygląda kwestia standardu deweloperskiego etc
Mieszkanie które mnie interesuje było oglądane, wszystko pięknie wygląda ale zawsze dobrze mieć jakieś informacje z pierwszej ręki...
Z tego co udało mi się znaleźć to dewloper budujacy mieszkania przy Makach w Krakowie wybudował jedynie inwestycje przy pszennej...

Nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii o tym deweloperze dlatego powstał ten wątek.
Jest to pierwsze m jakie planuje kupić więc zanim zdecyduje się na zakup szukam opinii na jego temat.
Nie rozumiem skąd od razu wniosek że jestem przedstawicielem...
Głównie interesuje mnie czy ktoś kto kupił mieszkanie z poprzedniej inwestycji przy ul.Pszennej nie miał problemu z odbiorem

Mieszkanie które mnie interesuje było oglądane, wszystko pięknie wygląda ale zawsze dobrze mieć jakieś informacje z pierwszej ręki...
Z tego co udało mi się znaleźć to dewloper budujacy mieszkania przy Makach w Krakowie wybudował jedynie inwestycje przy pszennej...
krz pisze:Cześć,
Jakie sa ceny za m2?
domikr94 pisze:krz pisze:Cześć,
Jakie sa ceny za m2?
Mieszkania które osobiście mnie interesowały to mieszkania parterowe
Jak to w mieście - im wyżej tym drożej, tutaj przykładowa oferta na otodom: otodom.pl/pl/oferta/mieszkanie-39-46-m-krakow-ID4aubb.html
-
Ja też nie rozumiem skąd te podejrzenia o marketing. Mieszkanie kupiłam (na parterze właśnie) nie miałam problemów z deweloperem przy transakcji i dokumentach kredytowych to dlaczego mam się nie wypowiedzieć? Może to komuś pomoże. Ja też się zastanawiałam bo tak jak mówi Kolega wyżej to druga Inwestycja w Krakowie- szukałam opinii dot. odbiorów na Pszennej ale nie znalazłam, jedyne co widziałam to, że było oddane terminowo i szybko się lokatorzy zaczęli wprowadzać- a mi zależy właśnie na terminowym oddaniu inwestycji. I będąc na "wizytacji" na budowie mogę powiedzieć, że na razie tak idzie i mam nadzieję, że tak zostanie.
Czerwone Maki - ul. Okonia od .. kto to buduje ?
Przydalaby się wizualizacja zatem wklejam zdjęcie, na ktore natrafiłem w ogloszeniach domiporta.pl/mieszkanie/sprzedam/malopolskie/krakow/czerwone-maki

krz pisze:Akurat nie jestem żadnym przedstawicielem dewelopera
To napisz jakie są ceny jeżeli było takie pytanie a nie wklejasz niedziałające linki.
W inwestycji zwróciłbym uwagę na bardzo wąskie balkony - nie wiem czy tam jest chociaż metr głębokości, oraz podmokłą okolicę. Nawet w blokach położonych wyżej w kierunku Piltza były problemy z zalewaniem garaży.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”