Komentarz anubisa to szczyt bezczelnosci. To on od maja 2020 podawal tu niezbite i "merytoryczne" dowody na katastrofe ekonomiczna i gwarantowal spadki cen mieszkan w Krakowie o 30% a nawet 50%. Stal sie tu posmiewiskiem dla forumowiczow z kilkuletnim doswiadczeniem, i praktycznie nikt z nich juz z nim tu nie dyskutuje.
Nikt tu nie oczekuje, nie przewiduje i nie chce gwaltownych wzrostow cen, ale skad ten oblakaniec z taka pewnoscia oglaszal tu takie spadki...? To oczywiste, ze wywolal reakcje ...jak to troll.
Teraz okresla tych, ktorzy wysmiewali sie z jego przepowiedni, ze to przedstawiciele deweloperow albo naganiacze. Jemu tez mozna zarzucic, co robiono tu wielokrotnie, ze pewnie nagania na fundusze bankowe i akcje, bo przedstawial tu nawet niedawno opcje.
A ze maja 50 lat..? No to chyba wiecej wiedza, niz ten mlokos, ktory dopiero zaczal zarabiac pierwsze pensje i wydaje mu sie, ze wszystkie rozumy pozjadal. Nie ma rodziny, nie ma dzieci, nie ma nawet wlasnego mieszkania, bo wynajmuje, siedzi calymi dniami przy kompie od rana do 1 w nocy, i blyskawicznie odpowiada na posty, ktore mowia, ze spadkow nie bedzie, broniac zaciekle swojej tezy, jakby chodzilo o smierc i zycie.
Widac tez, ze ewidentnie nie jest zainteresowany zadna inwestycja, bo trolluje jedynie w watkach dotyczacych cen, majac misje zniechecena do zakupu kazdego, jakby ludzi pytali sie go o rade, co maja robic ze swoimi pieniedzmi.
To, ze pisal tu z kilku kont, mozna tu latwo odszukac, zostal namierzony juz kilkakrotnie bo zapominal sie przelogowywac.
Jak znajde czas to odszukam.
Tak, sa tu ludzie ktorzy wynajmuja, to raczej nic dziwnego, przeciez wlasnie Ci, ktorzy kupili juz jedna lub kilka nieruchomosci i ci ktorzy zamierzaja cos kupic, powinni sie tutaj wypowiadac.
Ci ktorzy, podobnie jak on, poswiecaja tu kilka godzin dziennie od wielu miesiacy, tylko po to zeby zniechcecac do zakupu, maja ewidentnie podejrzana misje. To wiecej niz oczywiste. Ja np nie interesuje sie boksem, wiec nie czytam i nie wypowiadam sie na ten temat. Mam tu wszystkich przekonywac, ze to sport ktory ja nie ogladam i uwazam ze inni tez nie powinni ogladac i maja myslec tak samo jak ja.
Bez jaj...To forum dotyczy mieszkan i inwestycji krakowskich, jesli ktos nie chce kupowac, to sa inne fora.
Pozdrawiam nowo zarejestrowanych i zalecam dystans...tym razem nie spoleczny , a do trollerskich komentarzy.