Płaca minimalna o 100zl w górę, ojj będzie się działo!

buda pisze:Przykład sprzed 2 tygodni znajomych: mieszkanie 60 kilka m2, gotowe, dobra lokalizacja, fajne mieszkanie, po negocjacjach rabat 70 000 + 1 miejsce w garażu za darmo./zaraz będzie atak klonów - gdzie, nazwisko, adres, numer mieszkania, numer buta, waga osoby etc./
Oleg_ pisze:Nie podawaj żadnych szczegółów.
ma rację, nie podając nazwy inwestycji.
Ja też bym tego nie dał.
Wiele osób pracuje tutaj na rynku nieruchomości.
Są zdesperowani.
Jeśli powiesz, którą inwestycję wynegocjowałeś lub kupiłeś, wielu agentów tutaj może w ciągu kilku minut poznać Twoją tożsamość i może DOX i / lub zepsuć Cię.
ludzie tutaj mówią, że jestem Ukraińcem, ponieważ używam tłumacza, niech myślą, że wolę to, w przeciwnym razie z łatwością znaleźliby, kim jestem, ze swoimi przyjaciółmi z branży nieruchomości.
Widzę mniejsze ceny, ale nadal szalone.
Tymczasem czynsze są coraz tańsze
buda pisze:Bartab pisze:buda pisze:Przykład sprzed 2 tygodni znajomych: mieszkanie 60 kilka m2, gotowe, dobra lokalizacja, fajne mieszkanie, po negocjacjach rabat 70 000 + 1 miejsce w garażu za darmo./zaraz będzie atak klonów - gdzie, nazwisko, adres, numer mieszkania, numer buta, waga osoby etc./
Wystarczy nazwa inwestycji. To jest jakaś tajna informacja? Ktoś podpisał klauzulę poufności?
Jeśli nie wierzysz, to napiszę odwrotnie:
Nieprawda, nie dostali zniżki 70 000. Zapłacili łapówkę 70 000 zł, aby moc dostać się przed oblicze dewelopera i błagać o to mieszkanie. I nie dostali za darmo miejsca garażowego, tylko zaplacili potrójną cenę. Czy jesteś usatysfakcjonowany? Mogę podniesc sumę do 5 milionów, 190 milionów za jedno mieszkanie w Krakowie. Wybieraj, co wolisz usłyszeć.
Teraz będzie pozytywny atak klonów, ze w koncu prawda.
shahp pisze:Mowie oczywiście o mieszkaniu DLA SIEBIE, nie na inwestycje. Na inwestycje pewnie czekałabym na rozwój wypadków. Dla siebie sprawa wygląda inaczej, a takie osoby tez to forum czytają i pewnie jeszcze bardziej liczą aby nie przepłacić;)
JanuszBiznesu pisze:shahp pisze:Mowie oczywiście o mieszkaniu DLA SIEBIE, nie na inwestycje. Na inwestycje pewnie czekałabym na rozwój wypadków. Dla siebie sprawa wygląda inaczej, a takie osoby tez to forum czytają i pewnie jeszcze bardziej liczą aby nie przepłacić;)
Ja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego DLA SIEBIE można przepłacać a inwestycyjnie NIE?
Jak kupujesz auto to też za nie przepłacasz jak kupujesz DLA SIEBIE?
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości